ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Ίδια φιλοσοφία με την ΑΕΚ"

Όγιος:"Ίδια φιλοσοφία με την ΑΕΚ"
ΟΓΙΟΣ

Την ίδια φιλοσοφία θα ακολουθήσει ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ όπως τόνισε ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου πιο χαρακτηριστικά, τόνισε: "Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Θα διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε αλλαγές για μία ομάδα ή ένα παίκτη.

Δουλεύουμε καθημερινά δέκα με δώδεκα ώρες για τη βελτίωση της ομάδας. Τίποτα δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Κάθε παίκτης, εκτός από το να κοιτά το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να επιδιώκει να βελτιώνεται ο ίδιος. Αν δεν το κάνουν αυτό, "χτίζεται" ένας Ατρόμητος χωρίς βάση. Αν σταματήσει να έχει αυτό το στόχο, χάνει τα όριά του".





"Δύσκολο ματς"

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην "Ενωση" εξάλλου ο Γκιγιέρμο Όγιος, είπε: "Το ματς με την ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται να έχουν οι παίκτες εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, γιατί θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα επιπέδου Champions League.

Τα παιχνίδια αυτά είναι σημαντικά και μέσα από αυτά γράφεται ιστορία. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες και με τη δουλειά που γίνεται. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιωθούμε.

Σήμερα είναι η ΑΕΚ, αύριο θα είναι άλλες ομάδες, αλλά εμείς προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και αυτό είναι το σημαντικό, να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του εαυτού μας. Με όλο το σεβασμό προς την ΑΕΚ, η βελτίωση της ομάδας περνά και από αυτό τον αγώνα".







Σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου προπονήθηκαν νωρίς το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα περιείχε τακτική και σουτ.

Μάτια απο Περού για Μερίνο
Το βράδυ της Τετάρτης ο τεχνικός της Εθνικής Περού, Χοσέ Ντελ Σολάρ, ταξίδεψε στην Ευρώπη, για να παρακολουθήσει παίκτες για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αρχικά θα ταξιδέψει στην Ισπανία, ενώ στην συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Ρομπέρτο Μερίνο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την ολόκληρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ, θ' αναχωρήσει για την Σουηδία προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Γκέτεμποργκ, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον Αντρές Βάσκες.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ