ΑΡΗΣ

Όγιος: "Ο Άρης το προβάδισμα"

Όγιος: "Ο Άρης το προβάδισμα"
Όγιος

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, μίλησε για τον αγώνα για το Κύπελλο hellas online Ατρόμητου-Άρη

" Είναι χαρά μου να σας μιλώ, παραμένω άλλωστε φίλος με την Θεσσαλονίκη και έχω φυσικά αρκετούς φίλους στην πόλη ακόμη", τόνισε αρχικά ο Όγιος και στην συνέχεια, μπήκε κατευθείαν στο θέμα και ανέφερε για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου Ατρόμητου-Άρη ότι: " Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ποιότητα στο ρόστερ του και νομίζω ότι είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από τον Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος επίσης θα έχει ελλείψεις στον αγώνα αυτό, ο Ολιβέιρα και ο Περόνε είναι 2 πολύ σημαντικοί και καλοί παίκτες και η απουσία τους πιστεύω θα φανεί.

Ο Άρης λοιπόν είναι καλύτερος και έχει προβάδισμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξει και να είναι σοβαρός για να κερδίσει τον αγώνα"

, και ολοκληρώνοντας την άποψη του, ο κ. Όγιος τόνισε επίσης πως: " Σίγουρα ο Άρης έχει καλύτερους παίκτες ενώ πιστεύω ότι ως ομάδα υπερτερεί και σε φυσική κατάσταση. Ο Ατρόμητος φυσικά έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, είναι καλή ομάδα και αποδίδει όπως πρέπει τελευταία αλλά δεν νομίζω ότι έχουν το μυαλό τους στο κύπελλο, θεωρώ ότι το πρωτάθλημα τους ενδιαφέρει περισσότερο".

Σε ερώτηση για την γενικότερη εικόνα του Άρη, από τότε που έφυγε μέχρι τώρα, ο Αργεντινός τεχνικός είπε ότι: " Ο Άρης βρήκε το δρόμο του και συνεχίζει την πορεία του, πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το γρηγορότερο την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνει τις επιτυχίες που μπορεί. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει έτσι και να πηγαίνει ψηλότερα κάθε χρονιά. Φέτος η Super League είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι ανεβασμένες αλλά πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί πάλι να φτάσει μέχρι την 4η θέση γιατί έχει πολύ ποιοτική ομάδα. Σίγουρα δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα αλλά είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για φέτος».

Ο κ. Όγιος μίλησε και για την προσπάθεια που γίνεται στα Γιάννενα ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, λέγοντας τα εξής: " Εμείς εδώ στα Γιάννενα δουλεύουμε για να κερδίσουμε την άνοδο από την Β` Εθνική, που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι το ξέρουν αυτό. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και συμβαίνουν διάφορα, τα οποία καμιά φορά ξεπερνούν και τα αμιγώς αγωνιστικά άλλωστε έχουμε ακούσει και φέτος διάφορα παράξενα.

Η ουσία πάντως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο αν διακριθείς σε αυτό το πρωτάθλημα και να κερδίσεις την άνοδο στην Super League, υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι σε θέση να τα καταφέρουν, υπάρχει όμως ακόμη πολύς δρόμος μπροστά και στο τέλος θα κριθούν οι ομάδες που θα ανεβούν στην Super League"

.

Τέλος, ο κ. Όγιος ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ηρακλή να τον προσλάβει ως προπονητή και ανέφερε τα εξής: " Προσωπικά δεν με έχει "ενοχλήσει" κανείς για το θέμα αυτό από τον Ηρακλή, ίσως να απευθύνθηκαν αλλού και να μην το ξέρω εγώ. Έτσι, δεν μπορώ να πω ότι ξέρω (από πρώτο χέρι) για το ενδιαφέρον του Ηρακλή, νοιώθω πάντως πολύ καλά και είμαι περήφανος που μια ομάδα όπως ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για μένα».





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ