ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος:"Στόχος πάντα η νίκη"

Όγιος:"Στόχος πάντα η νίκη"
Ογιος

Ο Ατρόμητος σε κάθε παιχνίδι θα παρατάσσεται με στόχο τη νίκη, όπως υποσχέθηκε ο προπονητής της ομάδας Γκιγιέρμο Όγιος στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής(24/8).

Ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε λέγοντας χαρακτηριστικά:
" Είχαμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Έχουμε κάνει μαζί με τους παίκτες 83 προπονήσεις και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτή η χρονιά θα είναι ανταγωνιστική για όλες τις ομάδες, διότι όλοι έχουν ενισχυθεί.

Κι εμείς με τη σειρά μας, με σκληρή δουλειά θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πάντα προσπαθώντας να διατηρούμε το δικό μας χαρακτήρα και τη δική μας φιλοσοφία. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν. Στόχος του Ατρόμητου είναι να παρατάσσεται σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει".

Όσον αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, ο Γκιγιέρμο Όγιος, τόνισε:" Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Κάθε αρχή είναι σημαντική κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κερδίσουμε".

" Πρωτόγνωρη προετοιμασία"

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος είπε:" Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα που να έχει ενδιαφέρον για όλους, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Κάναμε μία πρωτόγνωρη προετοιμασία, δεν έχουμε ζήσει τέτοια πράγματα στο παρελθόν αφού φτάσαμε στο σημείο να περνάμε 10 και 12 ώρες την ημέρα μέσα στο γήπεδο.

Για όλες τις ομάδες είναι δύσκολη η πρεμιέρα. Ο Λεβαδειακός είναι έμπειρη ομάδα, αλλά φυσικά το ζητούμενο για εμάς είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Στα αγωνιστικά απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής μέρας για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.














TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ