PREMIER LEAGUE

Οι 10 χειρότερες μεταγραφές στο "Νησί"!

Οι 10 χειρότερες μεταγραφές στο "Νησί"!
Μαλουντά-Τσέλσι

Αφιέρωμα στις 10 χειρότερες μεταγραφές της σεζόν στην Αγγλία έκανε αγγλικό ΜΜΕ!

Στην λίστα αυτή βρήκαν θέση ποδοσφαιριστές για τους οποίους δόθηκε... πακτωλός χρημάτων, χωρίς όμως να καταφέρουν ποτέ να κάνουν απόσβεση των υπέρογκων ποσών που δαπανήθηκαν για την απόκτησή τους, καθώς και παίκτες που διέψευσαν τις υψηλές προσδοκίες που είχαν από αυτούς οι φίλαθλοι στο ξεκίνημα της σεζόν.
Στην δέκατη θέση συναντάμε τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ της Γουέστ Χαμ (αποκτήθηκε έναντι 3 εκ.ευρώ μετά από εννέα χρόνια παραμονής στην συμπολίτισσα Άρσεναλ), ενώ στην ένατη θέση είναι Ρόμπερτ Έρνσοου της Ντέρμπι Κάουντι, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς στα "κριάρια" παρότι είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σημειώσει χατ-τρικ στις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας, στα εγχώρια Κύπελλα αλλά και σε διεθνές ματς!

Στην όγδοη θέση αυτής της όχι και τόσο... τιμητικής λίστας είναι ο Ντέιβιντ Ρόζεναλ, ο οποίος πήρε μεταγραφή τον περασμένο χειμώνα από τη Λάτσιο στη Νιούκαστλ (ως δανεικός), στην έβδομη ο Γιουνές Καμπούλ της Τότεναμ (δεν έχει καταφέρει ακόμα να "ξεπληρώσει" τα 8 εκ.λίρες που έδωσαν οι Λονδρέζοι στην Οσέρ για να τν αποκτήσουν), ενώ στην έκτη θέση βρέθηκε ο Ντέιβιντ Νούγκεντ της Πόρτσμουθ.

Παρά τα δύο τέρματα που πέτυχε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντιομανσί Καμαρά της Φούλαμ φιγουράρει στην πέμπτη θέση της λίστας, ενώ τέταρτος είναι ο Αιγύπτιος Μίντο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μίντλεσμπρο, με τη "Μπόρο" να προσπαθεί να καλύψει το κενό που άφησαν με την αποχώρησή τους οι Μαρκ Βίντουκα και Γιακούμπου Αγεκμπένι.

"Πήγε στο Ρίβερσαϊντ έναντι του ποσού των 8 εκ.ευρώ, όμως μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια εξαφανίστηκε στα επόμενα 15", ήταν το καυστικό σχόλιο της εφημερίδας.

Όσο για την τελευταία τριάδα, σας παραθέτουμε τα σχόλια που κάνει η εφημερίδα για τον καθένα:

Ντάρεν Μπεντ (Νο 3): "Το κόστος της μεταγραφής του από την Τσάρλτον στην Τότεναμ έφτασε τα 17 εκ.λίρες, όμως δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει σε απόδοση τους συμπαίκτες του επιθετικούς Μπερμπάτοφ και Κιν. Μόνο τα 8 τέρματα που έχει σημειώσει, τον... έσωσαν από το να βρεθεί στην κορυφή της λίστας".

Ρολάντο Μπιάνκι (Νο 2): "Ίσως τα πολλά χρήματα που αποφάσισαν να ξοδέψουν φέτος οι πολίτες βάρεσαν κατακέφαλατον Σβεν-Γκόραν Έρικσον, καθώς δεν μπορούν να δικαιολογηθούν αλλιώς τα 9 εκ.λίρες που δόθηκαν για την απόκτηση του Μπιάνκι από τη Ρετζίνα. Ο Ιταλός επιθετικός δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά όταν φορούσε τα γάντια και το κολάρο στο κεφάλι για να μην κρυώνει".

Φλοράν Μαλουντά (Νο 1): "Οι μπλε επένδυσαν το περασμένο καλοκαίρι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχαν για μεταγραφές για να πάρουν τον Γάλλο έναντι 15 εκ.λιρών, ο οποίος όμως φαίνεται λίγος για το αγγλικό πρωτάθλημα. Στη θέση του Μαλουντα θα μπορούσαν να βρίσκονται οι συμπαίκτες του, Πιζάρο, Μπεν-Χαίμ και Σίντγουελ, οι οποίοι όμως αποκτήθηκαν σαν ελεύθεροι..."














TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ