ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 10 διασημότεροι... φαλακροί παίκτες

Οι 10 διασημότεροι... φαλακροί παίκτες
Ρούνεϊ

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους 10 διασημότερους... φαλακρούς ποδοσφαριστές του κόσμου (photos)

Αν πάλι (δικαίως) αναρωτιέστε σε ποιο σημείο μπορεί να εφάπτεται ο "βασιλιάς των σπορ" με το συγκεκριμένο τραγούδι, τότε δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να προχωρήσετε στις... γραμμές που ακολουθούν.
Με αφορμή λοιπόν τις αναμέτρησεις μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Champions League και την εντός αγωνιστικού χώρου σύγκρουση των δύο σπουδαιότερων... φαλακρών Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών, τον "κόκκινο διάβολο" Γουέιν Ρούνεϊ με τον "Βαυαρό" Άριεν Ρόμπεν, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους διασημότερους που απόλαυσε, και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζει να απολαμβάνει, η ποδοσφαιρόφιλη... κοινότητα.

Από τον Ντι Στέφανο μέχρι τον Ζιντάν και από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος μπορεί να υστερούσαν σε πλούσια κόμη, όμως σε καμία περίπτωση δε στερούνταν ταλέντου, ικανότητας και ποδοσφαιρικής ευφυίας.

Τουναντίον, καθώς κατάφεραν να εισέλθουν στο Πάνθεον των καλύτερων της υφηλίου, γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τα επιτεύγματα τους να μνημονεύονται ακόμα, αποτελώντας τους "ήρωες" των εκκολαπτώμενων... αστέρων.

Η φαλάκρα ή καράφλα αν προτιμάτε δεν αποτέλεσε ποτέ ανασταλτικό παράγοντα στην καριέρα ενός αθλήτη, πόσο μάλλον ενός ποδοσφαιριστή. Αφήστε δε που σε αρκετές περιπτώσεις είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι...

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι το... καλογυαλισμένο του κρανίο τον έχει βοηθήσει να σκοράρει πιο εύκολα με το κεφάλι!

Βέβαια, στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, για τη φάση των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ με κεφαλιά, ωστόσο επιβεβαίωσε την καλή του φόρμα σκοράροντας στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 απο τους Βαυαρούς. Όσον αφορά τον Ρόμπεν; Ήταν εκτός αποστολής...

Όμως η τύχη έπαιξε περίεργο παιχνίδι... Ο Άγγλος φορ αποχώρησε τραυματίας την "Alianz Arena" και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό του "Ολντ Τράφορντ" κρίνεται αφίβολη με αποτέλεσμα η πολυαναμενόμενη... κόντρα να κινδυνεύει να παραμείνει μόνο στα χαρτιά.

* Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε τους 10 πιο διάσημους καραφλούς ποδοσφαιριστές.


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ