ΑΓΓΛΙΑ

Οι 10 νεαροί Αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ(vids)

Οι 10 νεαροί Αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ(vids)
Γουίσλεϊ

Οι δέκα πιο εξελίξιμοι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αγγλικού ποδοσφαίρου στο "πιάτο" σας

Το πρόβλημα που βασάνιζε μέχρι πρότινος όλους τους ιθύνοντες της Πρέμιερ Λιγκ είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλοί Άγγλοι παίκτες στις ομάδες, έτσι ώστε να τροφοδοτήσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.
Αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε μερικά αυστηρά μέτρα που έχουν να κάνουν με διάφορα κριτήρια που θα πρέπει να πληρεί ένας ποδοσφαιριστής, με σκοπό να πάρει άδεια για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά όμως μοιάζουν αχρείαστα καθώς φέτος την τιμητική τους έχουν οι νεαροί παίκτες οι οποίοι εκτός του ότι παίζουν, δείχνουν στοιχεία που μπορούν να τους κάνουν να ξεχωρίσουν στο μέλλον. Το SPORT 24 σας παρουσιάζει τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα του Αγγλικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τα συμπεράσματα δικά σας.

10. Νέιθαν Ντελφουνέσο ( 17 ): Επιθετικός, Άστον Βίλα

Από τους πιο εξελίξιμους παίκτες του πρωταθλήματος, κάτι που ανάγκασε τον Μάρτιλ ό Νιλ όχι μόνο να του δώσει ευκαιρίες, αλλά και να τον χρήσει βασικό.

9. Βίκτορ Μόουσες (18 ): Μέσοεπιθετικός, Κρίσταλ Πάλας

Βασικός στην εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών της Αγγλίας, έχει συμπληρώσει ήδη πάνω από 30 εμφανίσεις με τον σύλλογο του και θεωρείται βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα απασχολήσει πολλές ομάδες.

8. Τζόουζ Μπάξτερ ( 16 ): Επιθετικός, Έβερτον

Η Έβερτον έχει παράδοση στο να βγάζει καλούς επιθετικούς με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Γουέιν Γούνεϊ, ο 18χρονος παίκτης έχει εντυπωσιάσει φέτος στην πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα των Εφοπλιστών, και δικαίως κέρδισε θέση στο βασικό σχήμα.

7. Τζον Μπόστοκ ( 16 ): Μέσος, Τότεναμ

Το καλοκαίρι η Τότεναμ αγόρασε τον Μπόστοκ με 1. εκ ευρώ από την Κρίσταλ Πάλας, στον λίγο διάστημα που είναι στην ομάδα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει το ντεμπούτο του με τους Πετεινούς, κάνοντας τον έτσι τον νεότερο παίκτη που παίζει βασικός στην ιστορία της Τότεναμ.

6. Τζό Μάτοκ ( 18 ): Αμυντικός, Λέστερ

Αριστερός μπακ που μπορεί να γεμίσει ολόκληρη την πλευρά με επιτυχία, μετά τον Θιο Γουόλκοτ θεωρείται ο πιο πολύτιμος παίκτης της Αγγλίας κάτω των 21 ετών.

5. Ντάνι Γουέλμπεκ ( 18 ): Επιθετικός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο ματς με την Στόουκ δείχνοντας έτσι τα "δόντια" του, του λείπει λίγο τεχνική αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα όλοι περιμένουν σημαντική βελτίωση.

4. Τζακ Ρόντγουελ ( 17 ): Αμυντικός μέσος, Έβερτον

Μπήκε αναγκαστικά στην ομάδα το καλοκαίρι καθώς ο Ντέιβιντ Μόγιες είχε πολλά προβλήματα με τις μεταγραφές. Άρπαξε την ευκαιρία και τώρα θεωρείται ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Πρέμιερ Λιγκ.

3. Φάμπιαν Ντέλφ (18 ): Μέσος, Λίντς

Το ταλέντο του ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν μπορούσε να μην προσέξει ο Στιούαρτ Πίρς ο οποίος τον κάλεσε αμέσως στην εθνική ομάδα της Αγγλίας κάτω των 21 ετών.

2. Φρέντι Σίρς ( 18 ): Επιθετικός, Γουέστ Χαμ

Πραγματικό κανόνι ο μικρός, σε 24 παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα των Σφυριών πέτυχε 25 γκολ! Όπως ήταν λογικό ο Τζιανφράνκο Τζόλα δεν θα μπορούσε να μην τον πιστέψει με αποτέλεσμα να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας.

1. Τζακ Γουίλσερ ( 16 ): Μέσος, Άρσεναλ

Με λίγα λόγια απίστευτος. Ώριμος, πειθαρχημένος, και με πλούσια τεχνική κατάρτιση έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τον Αρσέν Βενγκερ, είναι βέβαιο ότι θα τον κάνει έναν από τους πιο ποιοτικός παίκτες στο μέλλον.


























































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ