ΠΑΟΚ

Οι 18 και το 4-4-2

Οι 18 και το 4-4-2
μιετσελ

Οι 18 παίκτες που θα βρεθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ από τον Μομτσίλο Βούκοτιτς για το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα θα γίνουν γνωστοί στις 17:00

Σε περίπτωση νίκης του "Δικεφάλου" θα του επιτρέψει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του θέση. Όσο για τον Μομτσίλο Βούκοτιτς δείχνει αποφασισμένος να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό σχήμα έχοντας την πρόθεση να παρατάξει το σύνολό του με σχήμα 4-4-2, όπως ακριβώς έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Λάρισα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Φερνάντεζ θα αγωνισθεί κάτω από τα δοκάρια και οι Μπαρκαουάν και Μέγκαχεντ θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο, ενώ αριστερά θα αγωνισθεί ο Κωνσταντινίδης και δεξιά ο Μελίσσης. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι οι Ζαγοράκης και Ηλιάδης με τον Χαραλάμπους αριστερά και τον Αραμπατζή δεξιά. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μίετσελ και Τόργκελε.

Χθες εν τω μεταξύ αισθανόταν ενοχλήσεις λίγο πιο ψηλά από τους προσαγωγούς ο Ντάνι Φερνάντεζ. Ωστόσο ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση χωρίς όμως να είναι απόλυτα άνετος. Σε περίπτωση λοιπόν που σήμερα αισθανθεί καλύτερα είναι δεδομένο ότι θα αγωνισθεί διαφορετικά την θέση του θα πάρει μετά από πολύ καιρό ο Κυριάκος Τοχούρογλου.

Τέλος παρατείνεται η αγωνία σε ότι αφορά τις διοικητικές εξελίξεις αν όντως αυτές δρομολογούνται. Ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, υποστηρίζει ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο με κάποιο μεγάλο επιχειρηματία αλλά το θέμα όμως είναι να φανεί στις επόμενες μέρες αν θα υπάρξει ή όχι κάποια εξέλιξη ή όχι.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ