ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι 19 του Όγιος

Οι 19 του Όγιος
Ογιος

Την αποστολή με τους 19 παίκτες του, για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ο Αργεντίνος τεχνικός επέλεξε δεκαεννέα παίκτες για τον ενακτήριο αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, χώρις να υπάρχει κάποια έκπληξη.
Αναλυτικά Δεκαεννέα παίκτες που επέλεξε ο Γκιγιέρμο Ογιος: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Κορακάκης, Μαρίνος, Ιωάννου, Τρέχο, Μέζας, Σάντσεθ, Λαζανάς, Σίριο, Μπότσι, Ανατολάκης, Κάστρο, Γεωργίου, Ολιβέιρα, Λουτσιάνο και Ρέγες.

Με το δεξί οι νέοι
Πρεμιέρα με νίκη για τους νέους του Ατρομήτου που επικράτησαν με 3-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού. Το σκορ άνοιξε για τους Περιστεριώτες ο Σουλελές με πλασέ στο 40’, όμως οι νέοι του Λεβαδειακού ισοφάρισαν με πέναλτι του Φυρινίδη στο 52ο λεπτό.

Η ομάδα του Σωτήρη Ρίζου κατάφερει τελικά να πάρει τη νίκη με πλασέ από κοντά του Σουλελέ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Φυρινίδη σε σουτ του Καραλή στο 58’ και με κεφαλιά του Ζουμπουλάκη στο 65’ έπειτα από κόρνερ του Αργυρού.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Ράμος, Τσιπλάκης(78’ Ρες), Αργυρός, Κύργιας, Αποστολόπουλος, Πατέλης(51’ Κακάδας), Ζουμπουλάκης, Κωνσταντίνου, Κατσίφας(75’ Γρομητσάρης), Καραλής, Σουλελές(80’ Παπαευαγγέλου).







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ