ΑΓΓΛΙΑ

Οι 20 "καυτές" υπάρξεις της Πρέμιερ Λιγκ (vds)!

Οι 20 "καυτές" υπάρξεις της Πρέμιερ Λιγκ (vds)!
New Image

Δείτε τα καυτά μοντέλα της φετινής Πρέμιερσιπ να διοργανώνουν το δικό τους πρωτάθλημα. Διαλέξτε ομάδα(vds)!

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν και οι υπεύθυνοι του αγγλικού περιοδικού FHM, οι οποίοι προκειμένου να δώσουν στους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου ένα ακόμα ερέθισμα για να παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ (όχι πως χρειάζονται και ιδιαίτερα κίνητρα για να το κάνουν) προχώρησαν μέσω του επίσημης ιστοσελίδας του περιοδικού έναν φοβερό διαγωνισμό.
Σύμφωνα με αυτόν, έχει επιλεγεί 20 κοπέλες μετά από άκρως... εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να εκπροσωπήσει η κάθε μία από μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με το κοινό να ψηφίζει κάθε εβδομάδα για την κοπέλα της αρεσκείας του.

Ανάλογα με τον αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώνει η κάθε μία, θα καταλαμβάνει τη θέση που της ανιστοιχεί στον βαθμολογικό πίνακα των ομάδων (στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας θα ξεκινά μία ψηφοφορία και θα ολοκληρώνεται στο τέλος της), ενώ θα επιλέγεται και η "team of rhe week", κάτι που σημαίνει ότι οι 11 κοπέλες με την υψηλότερη βαθμολογία θα έχουν περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο για τους χρήστες στο σάιτ του περιοδικού

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, ενδέχεται να γίνουν (μέσω ψηφοφορίας) κάποιες αντικαταστάσεις, ενώ η κοπέλα που θα είναι τελευταία στη βαθμολογία θα αποχωρεί προκειμένου να έρθει "νέο αίμα".

Αυτοί είναι οι όροι του διαγωνισμού, όμως για να σας βάλουμε στο κλίμα, σας παρουσιάζουμε τα 20 μοντέλα που θα αναστατώσουν τη φετινή σεζόν τους φίλους της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο:

Απολαύστε σε ένα δροσιστικό βίντεο τα 20 "καυτά" κορίτσια που ομορφαίνουν την Πρέμιερ Λιγκ:



Δείτε την εκπρόσωπο της Γουίγκαν, την 22χρονη Νταγκμάρα:



O Μάρτιν Γιολ είναι υπό αμφισβήτηση στην Τότεναμ, όχι όμως και η 25χρονη Έμιλι:



Με την 25χρονη Ανιέσκα να την υποστηρίζει δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό η Πόρτσμουθ:



Καλή η επίθεση της Νιούκαστλ με Βίντουκα, Μάρτινς και Όουεν όμως φαντάζεστε στη γραμμή κρούσης των "καρακάξων" την 23χρονη Σαμπρίνα;:



Με Στίβέν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες αλλά και με την 21χρονη Βικτόρια η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια "ξηρασίας":



Μπορεί η Ντέρμπι να άπογοητεύει με τις εμφανίσεις της και να δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως μπορεί να πει κανείς το ίδιο για την 21χρονη Μπιάνκα;



Δεν είναι πλέον ο Στέλιος Γιαννακόπουλος η μοναδική αιτία για να υποστηρίζουμε τη Μπόλτον στο αγγλικό πρωτάθλημα. Υπάρχει και η 22χρονη Ταλ...








































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ