ΠΑΟΚ

Οι 21 "μαχητές" της Τούμπας

Οι 21 "μαχητές" της Τούμπας
INTIME SPORTS

Με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη και 50 οπαδών του διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Άγιαξ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης λίγο πριν αυτή τελειώσει.

Προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Φρανκ Ζουέλα, ο οποίος, λόγω της διπλής προετοιμασίας που έχει κάνει, νιώθει σφιγμένα τα πόδια του.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Τσιρίλο, κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

Εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι τραυματισμένοι Χαλκιάς, Λίνο και Κριστιάνο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τους ίδιους όπως σοτ Άμστερνταμ. Η μόνη αλλαγή θα είναι ο Κοντρέρας που θα παίξει στην θέση του Μαλεζά και ο Κρέσιτς αντί του Χαλκιά.

Μαζί με τον Κοντρέρας θα αγωνιστεί ο Τσιρίλο. Δεξιά στην άμυνα ο Μπουσαϊντί, αριστερά ο Σνάουτσνερ. Στα χαφ θα παίξουν οι Βιτόλο-Γκαρσία. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σορλέν, δεξιά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ