ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι 22 καλύτεροι ελεύθεροι παίκτες

Οι 22 καλύτεροι ελεύθεροι παίκτες
λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται στη λίστα των 22 καλύτερων ελεύθερων παικτών της Γερμανίας

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος αλλά και ο Σταύρος Αδαμίδης, όμως δεν είναι ο μόνος… γνωστός μας στο σχετικό αφιέρωμα.
Ελεύθεροι μένουν και οι Γιάροσλαβ Ντρόμπνι της Χέρτα Βερολίνου, (πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου) και Ζοέλ Επαλέ της Μπόχουμ (παλιός παίκτης του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα… μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Κέβιν Κουράνι της Σάλκε, Πάολο Γκερέρο του Αμβούργου και Χαμίτ Άλτιντοπ της Μπάγερν Μονάχου, που τα συμβόλαιά τους λήγουν.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Τίμο Χίλντεμπραν της Χόφενχάιμ, ο Πορτογάλος μέσος Πετίτ της Κολωνίας, ο Ρομπέρτο Χίλμπερτ της Στουτγκάρδης και ο Λέβαν Κομπιασβίλι της Χέρτα. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν…


Απολαύστε ζωντανά την Bundesliga από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Παρασκευή 16/04 στις 21.30 την αναμέτρηση Κολωνία-Μπόχουμ, το Σάββατο 17/04 στις 16.30 Σάλκε-Γκλάντμπαχ, στις 19.30 Μπάγερν Μονάχου-Αννόβερο και την Κυριακή 18/04 στις 16.30 Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ και στις 18.30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χέρτα Βερολίνου.











TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ