ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Oι 25 "στρατιώτες" του Ντούσκο

Oι 25 "στρατιώτες" του Ντούσκο
μπαγεβιτς

Η προετοιμασία για τον τελικό ολοκληρώνεται την Παρασκευή, όμως ο Ντούσκο ανακοίνωσε την αποστολή (vid)

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε 25 ποδοσφαιριστές για τον μεγάλο αγώνα δίχως να κάνει κάποια έκπληξη.
Η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" συνεχίστηκε την Πέμπτη με προπόνηση που ξεκίνησε στις 17:00 και τον Ζεράλντο Άλβες να ακολουθεί μόνο την προθέρμανση.

Ο Πορτογάλος αμυντικός προστατεύτηκε καθώς νιώθει μια αδιαθεσία και έχει πυρετό, όμως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Αντώνης Ρίκκα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χουάνφραν ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Αραμπατζή, Ζεράλντο Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο, Ενσαλίβα, Νσιαμπαφούμου, Πλιάτσικα, Γεωργέα, Κυργιάκο, Ελ Χαντζί Ντιούφ, Μπερνς, Γκέντσογλου, Ταχτσίδη, Κουτρομάνο, Παυλή, Χετεμάι, Μαντούκα, Πελετιέρι, Σκόκο, Τζεμπούρ, Εντίνιο, Καφέ και Μπλάνκο.

Η τελευταία προπόνηση της Ένωσης πριν από τον τελικό, θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με 4-3-1-2 στον τελικό

Οι δοκιμες στα συστήματα δεν έχουν τελειώσει και η αλήθεια είναι πως την Παρασκευή θα καταλήξει στην βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως φαίνεται να προτιμά το 4-3-1-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Μαϊστόροβιτς μαζί με τον Κυργιάκο ο οποίος θα είναι "σκιά" του Ντιόγκο, στο δεξί άκρο αναμένεται ο Γεωργέας, ενώ αριστερά ο Ζεράλντο Άλβες καλείται να σταματήσει τον Γκαλέτι.

Όσο για το κέντρο, αμυντικό χαφ αναμένεται να είναι ο Πελετιέρι που θα "φυλάει" τον Μπελούτσι, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Καφές με τον Ενσαλίβα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπλάνκο θα έχει παρτενέρ τον Εντίνιο αφού ο Τζεμπούρ δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του, ενώ λίγο πιο πίσω θα είναι ο Σκόκο.

Το τρέιλερ του SPORT 24 για τον τελικό του κυπέλλου hellas online






















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ