ΑΡΗΣ

Οι 3+1 αναβολές προσφυγών

Οι 3+1 αναβολές προσφυγών
INTIME SPORTS

Αναβολή για τις 11 Ιουνίου πήραν οι προσφυγές των Σανκαρέ και Σηφάκη κατά της ΠΑΕ Άρης, σε μία μέρα που θα εκδικαστούν και αυτές των Φατί και Ντίκο, αν δεν έχουν κλείσει μέχρι τότε.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης ζήτησε και πήρε το απόγευμα της Δευτέρας αναβολή της εκδίκασης των προσφυγών των Σανκαρέ και Σηφάκη για τις 11 Ιουνίου, σε μία μέρα που θα εκδικαστούν και αυτές των Φατί και Ντίκο, αν δεν έχουν κλείσει μέχρι τότε.

Κι αν η περίπτωση του Σανκαρέ είχε δρομολογηθεί από το μεσημέρι, πριν από την ώρα εκδίκασής της, όταν και γινόταν συζήτηση για το μέλλον των Φατί και Ντίκο, σε αυτήν του Σηφάκη η πλευρά του διεθνή τερματοφύλακα τη δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η αναβολή των δύο εβδομάδων δόθηκε αφού την επόμενη Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να καλείται να δώσει λύση στο διάστημα που έχει στη διάθεσή της και στα τέσσερα ανοιχτά της μέτωπα.

Αυτά των Φατί και Ντίκο δεν αποκλείεται να κλείσουν σε πρώτη φάση αύριο Τρίτη και οριστικά την Παρασκευή (01/06) μαζί με αυτή του Σανκαρέ με βάση το ότι συζητήθηκε το μεσημέρι στην ΕΠΟ.

Σε μία συζήτηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, και του κοινού νομικού εκπροσώπου των τριών ποδοσφαιριστών, Γιώργου Ζελελίδη, όπου και επήλθε η σχετική συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι με την μη εκ ενεργοποίηση των προσφυγών των Φατί και Ντίκο η ΠΑΕ Άρης δεν έχει να αντιμετωπίσει και πάλι τον έναν εκ των δύο μεγάλων πονοκεφάλων στο θέμα του φακέλου της και της εξασφάλισης της αδειοδότησης. Όσο για τον άλλο αφορά το πλάνο βιωσιμότητάς της.

Εν τω μεταξύ μόλις ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την αδειοδότηση το βάρος στην ΠΑΕ Άρης θα πέσει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με αρχή από το ποιος θα είναι στην θέση του προπονητή.

Η παραμονή ή όχι του Μανουέλ Μασάδο στην τεχνική ηγεσία είναι το πρώτο ζήτημα που θα κλείσει ώστε να αποφασιστεί η αγωνιστική φιλοσοφία που θα χαρακτηρίζει τον Άρη και θα ακολουθήσουν οι κρούσεις σε ποδοσφαιριστές από την ελληνική και όχι μόνο αγορά.

Η παραμονή εξάλλου του Πορτογάλου τεχνικού μόνο έκπληξη δεν μπορεί να αποτελέσει πολύ περισσότερο από την στιγμή που είναι προ των πυλών η εφαρμογή της συνεργασίας με τον μάνατζερ του Μασάδο, Αρτούρ Φερνάντεζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ