ΑΓΓΛΙΑ

Οι 5 ασχημότεροι της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι 5 ασχημότεροι της Πρέμιερ Λιγκ!
New Image

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα πηγαίνει καλά όχι μόνο στα γήπεδα σε αυτή την περίοδο αλλά και έξω από αυτά, καθώς 3 παίκτες της βρίσκονται στην 5αδα με τους ασχημότερους παίκτες του πρωταθλήματος

Σε μία δημοσκόπηση που διενήργησε ο τηλεοπτικός σταθμός Sky HD αναφορικά με τον πιο σέξι αλλά και τον πιο άσχημο ποδοσφαιριστή του αγγλικού πρωταθλήματος, στην οποία πήραν μέρος τουλάχιστον 500 γυναίκες στη Βρετανία, στην πεντάδα με τους ασχημότερους παίκτες βρίσκονται τρεις άσοι των πρωταθλητών Αγγλίας.
Πολλές γυναίκες φαίνεται ότι δεν συμμερίζονται την άποψη της αρραβωνιαστικιάς του Ρούνεϊ, Κόλιν ΜακΛάφλιν, κατατάσσοντας τον Άγγλο διεθνή φορ στην δεύτερη θέση αυτής της όχι και τόσο τιμητικής λίστας, με τους Γκάρι Νέβιλ και Κάρλος Τέβεζ να έρχονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε τον Πίτερ Κράουτς, ενώ ως τον πιο άσχημο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ, οι Αγγλίδες έχουν ψηφίσει τον πρώην άσο της Λίβερπουλ και νυν της Γούεστ Χαμ, Κρεγκ Μπέλαμι.

Η Γουέστ Χαμ πάντως έχει και την άλλη πρωτιά, με το μετεγγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού από την Άρσεναλ, τον Σουηδό χαφ Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές στο "Νησί".

Τις επόμενες δύο θέσεις καταλαμβάνουν δύο άσοι της Λίβερπουλ, οι Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες, με τον Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι και τον Μάικλ Όουεν της Νιούκαστλ να συμπληρώνουν την πεντάδα.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ