ΑΓΓΛΙΑ

Οι Άγγλοι "ψηφίζουν" Μουντιάλ παρά 1 βραδιά σεξ!

Οι Άγγλοι "ψηφίζουν" Μουντιάλ παρά 1 βραδιά σεξ!
Λούσι Πίντερ

Το 75% των ανδρών θέλουν την Αγγλία να πάρει Μουντιάλ παρά να κάνουν σεξ μία βραδιά με 1 μοντέλο!

Η εκπληκτική αυτή διαπίστωση προέρχεται από μία έρευνα που διενήργησε το περιοδικό "TalkSport Magazine”, με τα επιμέρους αποτελέσματα της έρευνας να είναι εντυπωσιακά:
Συγκεκριμένα, το 75% των ανδρών που ρωτήθηκαν παραδέχτηκαν πως σνομπάρουν με τη θέλησή τους μία περιπέτεια με ένα σέξι μοντέλο με αντάλλαγμα την ισχυρή πιθανότητα να δουν την ομάδα τους να στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Όχι όμως μόνο αυτό. Το 41% είναι διατεθειμένο να ακυρώσει το γάμο του, σε περίπτωση που το μυστήριο συμπέσει χρονικά με τελικό Μουντιάλ όπου η Αγγλία θα είναι η μία από τις δύο φιναλίστ, ενώ ένας στους τέσσερις ομολόγησε ότι θα απουσίαζε από τη γέννηση του γιου του για να μπορέσει να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ, που θα έδινε τη δυνατότητα στην χώρα του να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου μετά το μακρινό 1966.

Όπως παραδέχτηκε το 72% των ανδρών σε αυτή την έρευνα του περιοδικού, το αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι το ποδόσφαιρο, ακολουθούν τα αμάξια με 8%, ενώ το ποσοστό που αντιστοιχεί στις γυναίκες είναι μόνο 6%.

"Αυτή η έρευνα υπογράμμισε την πραγματική αναγκαιότητα των ανδρών, ενώ απέδειξε ποιό είναι το πράγμα που σκέφτονται πραγματικά και για το οποίο μιλούν συνέχεια. Και αυτό είναι το ποδόσφαιρο", τόνισε ο εκδότης του περιοδικού, Τζέιμς Μάλινσον, σε δηλώσεις που έκανε στην αγγλική εφημερίδα "Daily Star".









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ