STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής

Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής
ολυμπιακος πανηγυρικο

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Μπόρχα νίκησε 3-2 το Αιγάλεω. Σκόνταψε η ΑΕΚ με την Ξάνθη (0-0). Ήττα-σοκ του ΠΑΟΚ απο τον Ατρόμητο

Νωρίτερα, Εργοτέλης και Κέρκυρα μοιράστηκαν βαθμούς στο Παγκρήτιο (1-1), ενώ και στην Καλαμαριά, ο Απόλλωνας έμεινε στο 1-1 με τον Άρη. Στη Νέα Σμύρνη, ο Καρνέϊρο έκανε... σεφτέ στα γκολ και χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη (1-0 τον ΟΦΗ).

Το Σάββατο, με τον Έκι Γκονζάλες να φτιάχνει το λυτρωτικό για τον Παναθηναϊκό γκολ και τον Σαλπιγγίδη να σκοράρει στο 88', ο Παναθηναϊκός έλυσε το γρίφο του γκολ στο ΟΑΚΑ και επικράτησε δύσκολα της Λαρισας με 1-0.

Απίστευτα επεισόδια στη Νεάπολη, στον αγώνα του Ιωνικού με τον Ηρακλή! Στο 95', ο Πουλόπουλος όρμησε στον Επαλέ και οπαδός του Ιωνικού χτύπησε τον επόπτη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά τον αγώνα.

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2006

td> Ιωνικός-Ηρακλής 2-2

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Νεάπολης

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Ιωνικού-Ηρακλή και ενώ το σκορ ήταν 2-2, έγιναν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα ο αγώνα να διακοπεί. Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χύπησε σοβαρά τον επόπτη. Μπουνιές μεταξύ Επαλέ-Πουλόπουλου.

td> Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-0

Διαιτητής: Γιάννης Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σε έναν αγώνα θρίλερ, στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος για το 2006, ο Παναθηναϊκός έστω και στο παρά δυο… πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης νικώντας με 1-0 την αξιόμαχη και γεμάτη απουσίες Λάρισα.

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2006

td> Απόλλων Καλαμαριάς-Αρης 1-1

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Καλαμαριάς

Χωρίς νικητή τελείωσε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Καλαμαριά και τον Άρη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις (1-1).

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι "Πόντιοι" παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (1-1 με τον Ατρόμητο), ενώ ο Άρης μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Καλαμαριά έχει να νικήσει από την 9η αγωνιστική (2-1 τον Ηρακλή).
td> Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-1

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Το ντέρμπι των νεοφώτιστων στο «Παγκρήτιο» δεν ανέδειξε νικητή. Εργοτέλης και Κέρκυρα μετά από ένα ανοιχτό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Κρητικούς να μένουν χωρίς νίκη για έβδομη αγωνιστική και τους «Φαίακες» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο Τζούνιορ στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα για την Κέρκυρα ο Ντα Σίλβα.

Χωρίς νίκη παραμένει ο Εργοτέλης μετά από την 7η αγωνιστική. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δεν κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της Κέρκυρας στο «Παγκρήτιο» και διατηρείται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Στην αντίπερα όχθη η Κέρκυρα πήρε ένα πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε ένα αντίπαλο μάλιστα που έχει τους ίδιους στόχους. Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι δύο τερματοφύλακες που διατήρησαν το σκορ στο επίπεδο του 1-1, παρότι οι ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες ήταν πολλές.
td> Σκόντα Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0

Διαιτητής: Θανάσης Μπριάκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το σερί σταμάτησε στην Ξάνθη. Πέρυσι η ΑΕΚ μετρούσε εννέα διαδοχικές νίκες, εφέτος σταμάτησε στις οχτώ αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τους Κιτρινόμαυρους αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες των γηπεδούχων (Μάνσο, Λαμπριάκος), τις αναποδιές που τους προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα (τραυματισμοί Παβιό, Άντζα και Κιντάνα) αλλά και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο με έντονο το κιτρινόμαυρο χρώμα στις εξέδρες.
td> Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-0

Διαιτητής: Βασίλης Αργυρόπουλος
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Ο Πανιώνιος με το πρώτο γκολ του Καρνέιρο στην Ελλάδα νίκησε τον ΟΦΗ που αγωνιζόταν από το 77' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής Κουνενάκη.
td> ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών 0-3

Διαιτητής: Ηλίας Μαζαράκος (Αρτας)
Γήπεδο: Τούμπας

Στην Τούμπα ο Ατρόμητος πήρε μία ιστορική νίκη και ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μία ντροπιαστική ήττα με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Κορακάκη, Άντερσον και Κουτσοσπύρο. Η έδρα του δικεφάλου αλώθηκε μετά από 7 μήνες αφού τελευταία φορά είχα χάσει στην τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος από την Καλαμαριά.
td> Ολυμπιακός-Αιγάλεω 3-2

Διαιτητής: Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Αυτή η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στην ψυχή και τα... καρύδια τους. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν μία ανατροπή που ξέρουν να πράττουν μόνο αυτοί, επικρατώντας του Αιγάλεω με 3-2, κάτω από αντίξοες συνθήκες (όχι καιρικές).



















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ