ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Πρώτη ήττα για Παρτίζαν, πλησίασε κορυφή η Ατλέτικο, επέστρεψε η Γιουβέντους, "έφαγε"... 7 γκολ στην έδρα της η Γκινγκάμπ! Διαβάστε τι έκαναν όλοι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων το ΣΚ (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο (4 παίζουν την Δευτέρα)...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γιουβέντους

Μετά την πρώτη απώλεια με Σασουόλο και την ήττα από τον Ολυμπιακό, η Γιουβέντους επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς νίκησε με 2-0 την Παλέρμο στο Τορίνο. Το σκορ άνοιξε ο Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος σκόραρε ξανά μετά από έναν μήνα (δύο γκολ στο 3-0 επί της Τσεζένα στις 24/9), ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φερνάντο Γιορέντε.

Η σύνθεση (5-3-2): Μπουφόν, Ρομπέρτο Περέιρα (53' Λίχτσταϊνερ), Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουατζού Ασαμόα, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Πίρλο (65' Πογκμπά), Τέβες (80' Τζοβίνκο), Γιορέντε.

Μάλμε

Παίζει την Δευτέρα στις 20:00 με την Μπρομαποϊκάρνα (εντός έδρας)

Ατλέτικο

Με γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς στο 40ό λεπτό η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 στην έδρα της Χετάφε, η οποία από το 56' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλέξις. Φωτιά πλέον η κορυφή στην Ισπανία, με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη να έχουν 22 βαθμούς, την Ρεάλ 21 και τις Βαλένθια και Ατλέτικο από 20.

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Κόκε, Μάριο Σουάρεθ, Αρντά Τουράν, Ραούλ Γκαρθία, Γκριεζμάν (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς (83' Σαούλ).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Παίζει την Δευτέρα με την Ρουμπίν Καζάν στις 19:30 (εντός έδρας)

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 5-1 μέσα στην Ουτρέχτη, έτσι παραμένει στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος με απόσταση 4 βαθμών από τον Άγιαξ. Μέμφις Ντεπάι και Άνταμ Μαχέρ σκόραραν αμφότεροι, έτσι έφτασαν στα 6 γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν από 22ο λεπτό με δέκα παίκτες (αποβολή στο πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Ντεπάι).

Η σύνθεση: Ζουτ, Άριας (85' Μπρένετ), Μπρούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς, Χέντριξ, Μαχέρ (63' Βαϊνάλντουμ), Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Ντεπάι (78' Γιόζεφζουν), Λουκ ντε Γιόνγκ.

Εστορίλ

Εντός έδρας ήττα για την Εστορίλ, αυτήν την φορά με 1-2 από την Μπελενένσες. Ο Κλέμπερ στο 57' απάντησε για τους γηπεδούχους στο τέρμα του Μιγκέλ Ρόζα στο 20', αλλά στο 60' Ντέιβερσον χάρισε το "διπλό" στην Μπελενένσες. Τρίτη σερί ήττα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις για την Εστορίλ, η οποία είναι... 3η από το τέλος στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση: Βάγκνερ, Ρούμπεν, Γιοάν Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ (46' Μπαμπάνκο), Άντερσον Λουίς, Εσίτι (72' Καμπρέρα), Τοζέ, Κούκα, Σεμπά, Μπρούνο Λόπες (46' Κλέμπερ).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Καλή εμφάνιση από την Φιορεντίνα στο "Σαν Σίρο", όπου κατάφερε και πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Μίλαν. Οι "ροσονέρι" προηγήθηκαν στο 25' με την κεφαλιά του Νάιτζελ ντε Γιόνγκ στο 25', αλλά με το εξαιρετικό σουτ του Γιόσιπ Ίλιτσιτς απάντησαν οι "βιόλα" στο 64'.

Η σύνθεση: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Κούρτιτς (54' Ίλιτσιτς), Ματίας Φερνάντες (70' ΧΜ Βάργκας), Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (81' Μπάντελ).

Γκινγκάμπ

Μία εβδομάδα μετά την σπουδαία νίκη επί της Λιλ μέσα στο Μετροπόλ ήρθε ήττα-σοκ για την Γκινγκάμπ, καθώς έχασε μέσα στην έδρα της με 2-7 από τη Νις! Πέντε γκολ πέτυχε ο Βραζιλιάνος, Κάρλος Εντουάρντο, ενώ τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μποβού και Σβαρτς.

Η σύνθεση: Λεσλ, Μπακά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Ματίς, Σανκαρέ (46' Μουσταφά Ντιαλό), Μαρβό (58' Ζιρές), Σαμπού Γιαταμπαρέ (80' Μαντάν), Μποβού, Σβαρτς.

Ντινάμο Μινσκ

Παίζει την Δευτέρα στις 17:30 με την Σαχτιόρ (εκτός έδρας)

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Τρεις μέρες μετά το 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η Τότεναμ στο ίδιο γήπεδο ηττήθηκε με 1-2 από τη Νιούκαστλ, έτσι υποχρεώθηκε στην 4η ήττα στην φετινή Premier League. Προηγήθηκαν μάλιστα οι "σπερς" με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, αλλά απάντησε ο Σάμι Αμεόμπι και ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Αγιόθε Πέρεθ για τη Νιούκαστλ που πήρε... βαθμολογική ανάσα.

Η σύνθεση: Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μέισον, Καπού (67' Χάρι Κέιν), Έρικσεν, Λαμέλα (78' Λένον), Σαντλί, Αντεμπαγιόρ (83' Σολδάδο).

Δείτε τα videos με τα γκολ στην ανασκόπηση του αγώνα

Παρτίζαν

Ήττα-σοκ για την Παρτίζαν, καθώς έχασε με 0-1 στην έδρα της Γιαγκόντινα και αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια βαθμών για φέτος. Στα 8 πρώτα της ματς είχε μόνο νίκες, ενώ έπεσε από την κορυφή, καθώς την προσπέρασε η Βοϊβοντίνα, όμως η Παρτίζαν έχει ματς λιγότερο.

Η σύνθεση: Λούκατς, Στεβάνοβιτς (80' Μαρίνκοβιτς), Στάνκοβιτς, Βολκόβ, Ντρίντσιτς, Μάρκοβιτς (68' Νίνκοβιτς), Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς, Γκρμπιτς (60' Ζίβκοβιτς), Σκούλετιτς, Λάζοβιτς.

Μπεσίκτας

Παίζει την Δευτέρα στις 20:00 με την Ερτσίγεσπορ (εκτός έδρας)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ