ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μοράτα & Πίρλο προειδοποίησαν τον Ολυμπιακό, 4άρα η Ατλέτικο, ανάσες για Εστορίλ & Γκινγκάμπ, παλικάρια στην Αϊντχόφεν! Διαβάστε τι έκαναν όλοι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων το Σάββατο (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων το Σαββατο (5 παίζουν την Κυριακή)...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γιουβέντους

Η εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο λύτρωσε στο 61' την Γιουβέντους, η οποία νίκησε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι, καθώς 11 λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Άλβαρο Μοράτα. Μαζί με τον Τζοβίνκο ο άλλοτε άσος της Ρεάλ ξεκίνησε βασικός, με τους Τέβες και Γιορέντε να ξεκουράζονται, όμως σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της "Γιούβε" θέλουν δίδυμο Τέβες-Μοράτα κόντρα στον Ολυμπιακό την Τρίτη. Μόνη πρώτη ξανά η "γηραιά κυρία", καθώς η Ρόμα έχασε με 0-2 από τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο".

Η σύνθεση (5-3-2): Μπουφόν, Ρομπέρτο Περέιρα, Ογκμπόνα (46' Λίχτσταϊνερ), Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουατζού Ασαμόα (81' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Βιντάλ, Πίρλο, Τζοβίνκο (68' Τέβες), Μοράτα.

Ατλέτικο

Ο Γκχιλάς ισοφάρισε σε 1-1 για την Κόρδοβα στο "Βιθέντε Καλντερόν", απαντώντας για την Γρανάδα... στο αυτογκόλ που είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο. Ο Γκριεζμάν όμως που έκανε την πρώτη του καλή εμφάνιση με τους "ροχινμπλάνκος" τους έδωσε ξανά το προβάδισμα, ακολούθησαν τα γκολ των Μάντζουκιτς, Ραούλ Γκαρθία και ένα ακόμη του Γκχιλάς για τό 4-2 υπέρ της ομάδας του Σιμεόνε. Η Ατλέτικο ανέβηκε στην 2η θέση, προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ρεάλ έχει μόνο έναν βαθμό περισσότερο.

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκάμπι (67' Σαούλ), Μάριο Σουάρεθ, Αρντά Τουράν (62' Ραούλ Γκαρθία), Κόκε, Γκριεζμάν (77' Κριστιάν Ροντρίγκες), Μάντζουκιτς.

Μάλμε

Τελευταία αγωνιστική στην Σουηδία και η Μάλμε ολοκλήρωσε τη πρωτάθλημα με ήττα, καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα της Αντβίταμπεργκ, αν και προηγήθηκε με τον Τίνερχολμ. Έπαιζε πάντως με 10 από το 47' και την αποβολή του Χάμαρ, ενώ τερμάτισε στην κορυφή με +6 από την Γκέτεμποργκ και +10 από ΑΪΚ και Έλφσμποργκ. Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας, Ρόμπιν Όλσεν, έτσι ίσως χάσει το ματς με την Ατλέτικο την Τρίτη.

Η σύνθεση: Όλσεν (56' Αζίνοβιτς), Γιόχανσον, Τίνερχολμ, Κονατέ, Χάμαρ, Ατσού, Φόρσμπεργκ (57' Χέλαντερ), Τερν, Τσιμπίτσκι, Έρικσον (57' Ρόσενμπεργκ), Μεχμέτι.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Παίζει ντέρμπι την Κυριακή στις 12:30 με την Λοκομοτίβ Μόσχας (εκτός)

Αϊντχόφεν

Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ, Μέμφις Ντεπάι, σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και χάρισε στην Αϊντχόφεν τη νίκη με 1-0 επί της Ντεν Χάαχ. Παραμένει έτσι η PSV στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος με +4 από τον Άγιαξ, ενώ η νίκη ήταν... παλικαρίσια, καθώς από το 26' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χέντριξ.

Η σύνθεση: Ζουτ, Άριας, Μπούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς (16' Μπρένετ), Χέντριξ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (79' Γιόζεφζουν), Ντεπάι (88' Ισιμά-Μιρέν), Λουκ ντε Γιόνγκ.

Εστορίλ

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα για την Εστορίλ, καθώς νίκησε με 2-1 μέσα στο Πεναφιέλ και από την 16η θέση ανέβηκε στην 11η. Πολύτιμο το απoτέλεσμα για την "μάχη" της παραμονής, καθώς η Πεναφιέλ είναι στην 17η θέση και πλέον έχει 5 βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League. Εμίντιο Ραφαέλ στο 7' και Τοζέ στο 68' πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων και μείωσε με πέναλτι ο Ραμπιόλα στο 85'. Από 4 αγωνιστικές χωρίς προερχόταν η Εστορίλ, ενώ εξακολουθεί να μην έχει κρατήσει το "μηδέν" στην άμυνα σε κανένα ματς (χάθηκε μία ευκαιρία δηλαδή σε αυτόν τον αγώνα).

Η σύνθεση: Κίετσεκ, Άντερσον Λουίς, Ρούμπεν, Γιοάν Ταβάρες, Εμίντιο Ραφαέλ, Ντιόγκο Αμάντο, Εσίτι, Τοζέ (85' Φελίπε Γκονσάλβες), Κούκα, Σεμπά (92' Μπρούνο Νασιμέντο), Κλέμπερ (79' Μπρούνο Λόπες).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Παίζει την Κυριακή στις 16:00 με την Σαμπντόρια στην Γένοβα

Γκινγκάμπ

Δεν είναι πια τελευταία η Γκινγκάμπ στην Ligue 1, καθώς νίκησε με 1-0 στην έδρα την Μπαστιά και την προσπέρασε, όπως και τις Λανς, Λοριάν και Εβιάν. Ήταν και τυχερή, καθώς το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήταν αυτογκόλ του Ζιλέ, ενώ βασικός ήταν ο Σαμπού Γιαταμπαρέ (από δικό του γύρισμα προήλθε το αυτογκόλ) και στην αντίπερα όχθη στην 11άδα ο Ντρισά Ντιακιτέ και ως αλλαγή έπαιξε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Η σύνθεση: Λεσλ, Σανκό, Κερμπρά, Σορμπόν, Λοράν ντος Σάντος, Ντιαλό (78' Πιέ), Ματίς, Μαρβό (87' Αλιουί), Μποβού, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Σβαρτς (68' Σανκαρέ).

Ντινάμο Μινσκ

Το να κατακτήσει το πρωτάθλημα Λευκορωσίας η Ντινάμο Μινσκ φαντάζει πλέον πολύ δύσκολο, καθώς στο ντέρμπι κορυφής έχασε στην έδρα της με 1-2 από την ΜΠΑΤΕ. Έμεινε έτσι 4 βαθμούς πίσω με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος και των play-offs. Έχανε μάλιστα με 0-2 και μείωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση πέναλτι του Νίκολιτς.

Η σύνθεση: Ιγκνάτοβιτς, Σίμοβιτς (84' Ντιομαντέ), Παλιτσέβιτς, Τζα Τζετζέ, Νίκολιτς, Καρπόβιτς, Βερετίλο, Φιγκερέδο, Στασέβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς (66΄Ουντότζι).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Παίζει με την Άστον Βίλα στο "Βίλα Παρκ" την Κυριακή στις 18:00

Μπεσίκτας

Παίζει ντέρμπι κορυφής με την Φενέρμπαχτσε την Κυριακή στις 19:00 (εντός έδρας)

Παρτίζαν

Παίζει ντέρμπι κορυφής με την Βοϊβοντίνα την Κυριακή στις 20:00 (εντός έδρας)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ