EUROPA LEAGUE

Οι δέκα καλύτεροι παίκτες του θεσμού

Οι δέκα καλύτεροι παίκτες του θεσμού
Γκουρκούφ

Μπέκαμ, Γκουρκούφ, Ντιόγκο και άλλοι επτά παίκτες τους οποίους η UEFA ξεχωρίζει και προτείνει να παρακολουθήσουμε στην φάση στην σνέχεια του UEFA Cup

David Beckham (AC Milan)

Ο Άγγλος άσος αγωνίζεται δανεικός στην Μίλαν, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει και μετά τις 7 Μαρτίου ή θα επιστρέψει στους Los Angeles Galaxy, έτσι ακόμη και αν αποκλείσουν την Βέρντερ οι "ροσονέρι", ίσως αυτά τα δύο να είναι τα μοναδικά ματς του Μπέκαμ στην Ευρώπη για φέτος.

Danny (FC Zenit St. Petersburg)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε φροντίσει από το καλοκαίρι για τον αντικαταστάτη του Αντρέι Αρσάβιν, καθώς απέκτησε τον Ντάνι έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Ντιναμό Μόσχας. Έχοντας σκοράρει στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του UEFA Super Cup τον Αύγουστο, τώρα θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην 2η συνεχόμενη κατάκταση του τροπαίου.

Diogo Luis Santo (Olympiacos CFP)

Η απόδοση του Ντιόγκο στο ματς με την Μπενφίκα στους ομίλους έχει τρελάνει τους ευρωπαίους, με τους ανθρώπους της UEFA να μιλάνε για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Δυνατός στον αέρα με εξαιρετική τεχνική μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό πολύ μακρία στο θεσμό.

Yoann Gourcuff (FC Girondins de Bordeaux)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε οδηγήσει την Μπορντό στον τελικό του UEFA Cup το 1996 και στην ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή ομοσπονδία εκτιμούν πως να κάνει το ίδιο φέτος και ο Γιοάν Γκουρκούφ. Κάλα κάνουν και το πιστεύουν, καθώς μπορεί να το κάνει. Ο 22άχρονος είναι ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και ο μοναδικός που θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει "νέο Ζιντάν".

Vágner Love (PFC CSKA Moskva)

Τέσσερα χρόνια πριν ο Βάγκνερ Λοβ είχε σκοράρει στον τελικό του UEFA Cup κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ φέτος έχει ήδη πετύχει 8 γκολ στην διοργάνωση και έχει κάνει τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ονειρεύονται δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου.

Adrian Mutu (ACF Fiorentina)

Η Φιορεντίνα έφτασε πέρσι μέχρι τους "4" του UEFA Cup με τον Αντριάν Μούτου να πετυχαίνει 6 τέρματα και φέτος θέλει κάτι παραπάνω. Την περασμένη Κυριακή πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Τζένοα και δείχνει σε φόρμα, ενώ φέτος έχει βοηθήσει πολύ τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο να βρει τον παλιό καλό εαυτό του και συνθέτουν δίδυμο... φωτιά για τους "βιόλα".

Ivica Olić (Hamburger SV)

Ο 29άχρονος Κροάτης έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του από το καλοκαίρι. Έχει τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής στον θεσμό με το Αμβούργο και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος.

David Villa (Valencia CF)

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος όπως οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του EURO 2008, έτσι μπορεί να οδηγήσει και την Βαλένθια στην κατάκτηση του UEFA Cup.

Axel Witsel (FC Standard de Liège)

Ο Άλεξ Βίτσελ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Βέλγος ποδοσφαιριστής μία μόλις εβδομάδα αφού είχε κλείσει τα 20 του χρόνια. Δυναμικός, με εξαιρετική τεχνική κατάρτηση επιτελικός μέσος, τον οποίο πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν βάλει στο μετεγγραφικό τους στόχαστρο.

Ashley Young (Aston Villa FC)

Ο 23άχρονος, Άσλεϊ Γιανγκ, είναι ένας από τους λόγους που η Άστον Βίλα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Πέρσι ήταν δεύτερος σε ασίστ πίσω από τον Θεσκ Φάμπρεγκας, ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη ο προπονητής του, Μάρτιν Ο'Νιλ, τον χαρακτήρισε ιδιοφυΐα έπειτα από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Έβερτον.

David Beckham



Danny



Diogo Luis Santo



Yoann Gourcuff



Vágner Love



Adrian Mutu



Ivica Olić



David Villa



Axel Witsel



Ashley Young















































































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ