ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι διαφορές Παναθηναϊκού και Λέτο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε ανοιχτά τη δυσφορία του για τις συζητήσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποκαλύπτει την επιθυμία του και αναφέρει την εκδοχή της διοίκησης.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας με 1-0, ο Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε τη δυσφορία για την αρνητική κατάληξη της συνάντησης που είχε με διοικούντες τον Παναθηναϊκό, για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η δυσαρέσκεια ενός από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Τριφυλλιού, προκάλεσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Διότι, δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, προς το παρόν.

Καταρχάς, πρέπει να διευκρινιστεί πως από την ανάληψη της διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και έπειτα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με τον Αργεντινό επιθετικό. Έλαβε ενημέρωση για όσα είχαν προηγηθεί, αλλά ο ίδιος έθεσε άλλες προτεραιότητες.

Συνεπώς, ο "Σέμπα" δεν έχει μιλήσει αναλυτικά με τον Λυμπερόπουλο για την υπόθεση, πέραν μιας διαβεβαίωσης του τεχνικού διευθυντή ότι θα επικοινωνήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο. Ωστόσο, ο Λέτο, για δικούς του λόγους, θεώρησε ότι έπρεπε να επαναφέρει το ζήτημα στην επικαιρότητα και με σε ευνοϊκό timing για τον ίδιο, αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης και ο σκόρερ του Παναθηναϊκού εναντίον της Κέρκυρας...

Η διαφωνία στη διάρκεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, προκύπτει ότι ο Λέτο θέλει να εξασφαλιστεί με συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και να μην μείνει εκτεθειμένος σε μονοετείς συνεργασίες. Γνωρίζει ότι πάσχει από χρόνια πάθηση στο γόνατο και δεν θέλει να αγχώνεται διαρκώς με το μέλλον του. Έχει μεταφέρει την επιθυμία του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και δείχνει διαλλακτικός όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Στην προηγούμενη συνάντηση του με στέλεχος της ΠΑΕ, δεν διαπίστωσε διάθεση για μακρόχρονη δέσμευση και του προτάθηκε να ανανεώσει για τη σεζόν 2017 - 2018. Γεγονός που ενόχλησε τον Αργεντινό, αφού θεωρεί πως δικαιούται διαφορετική μεταχείριση και τελικά, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του τη Δευτέρα (9/1).

Σε σχέση με το οικονομικό, ο Λέτο φαίνεται πως θα αποδεχόταν ένα μίνιμουμ πάγιο ποσό, με μπόνους συμμετοχών, ώστε να διασφαλιστεί και ο Παναθηναϊκός λόγω των ιατρικών προβλημάτων του. Από το περιβάλλον του Αργεντίνου τονίζουν ότι θα ήταν ήταν ικανοποιημένος με ένα ποσό παρόμοιο με αυτό που λαμβάνει τώρα, περίπου στις 250.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ

Βέβαια, σε όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Λέτο, υπάρχει και η πληροφόρηση από την άλλη πλευρά... Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα, στη συζήτηση που είχαν πριν τα Χριστούγεννα, ο Αργεντινός ζήτησε το δεύτερο πιο υψηλό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, μετά τον Μάρκους Μπεργκ! Μία απαίτηση που κατέστη σαφές ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί... Περαιτέρω, τι θα προτείνει ο Λυμπερόπουλος δεν προδικάζεται εκ των προτέρων και θα αποδειχθεί στη διαπραγμάτευση που θα ακολουθήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ