ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δηλώσεις των "πράσινων"

Οι δηλώσεις των "πράσινων"
Φύσσας-Καραγκούνης

H UEFA άλλαξε την έδρα, στη Σλοβακία το πρώτο ματς. Τι δήλωσαν οι πράσινοι για την κλήρωση

Μήτσου: "Καλή η κλήρωση"



"Είναι καλή κλήρωση. Πρέπει όμως, να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε από το Μονακό ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" .

Πεσέιρο: "Πιστεύω στις δυνατότητές μας"

" Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντα να έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη. Η Αρτμέντια είναι η αντίπαλός μας. Θυμάμαι ότι η ομάδα αυτή είχε μία πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια, στους ομίλους του οποίου μάλιστα κέρδισε την Πόρτο στην έδρα της με 3-2.

Ο Παναθηναϊκός για να πάει καλά πρέπει να κερδίζει. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου. Πρέπει πάντα όμως να δουλεύουμε σκληρά για να κερδίζουμε

" τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Καραγκούνης (σε Supersport FM): "Ευρώπη… λόγω ιστορίας"

" Πολλά μπορούμε να πούμε για την κλήρωση, αλλά είμαι της άποψης ότι όλα κρίνονται στο αγωνιστικό χώρο. Την έχω δει μια φορά όταν αγωνίστηκε κόντρα στην Πόρτο και είχε παίξει πολύ καλά. Στη παρούσα φάση δεν ξέρω κάτι άλλο για την ομάδα . Λογικά η Ζυρίχη θα ήταν πιο δύσκολη κλήρωση αλλά πλέον όλες οι ομάδες παίζουν για να προκριθούν".

Για το σκορ πρόκρισης:

" Όταν μιλάμε για διπλούς αγώνες πρέπει να είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο . Δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά των ματς. Ίσως να είναι καλύτερα που θα δώσουμε τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Εμείς θέλουμε μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτό μας ενδιαφέρει. Όπως είπα και πριν, όλες οι ομάδες πλέον παλεύουν και καμία δεν είναι εύκολη. Ακόμη και μια νίκη με 1-0 ίσως αποδειχθεί αρκετή, το σημαντικό είναι να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη στο πρώτο ματς".

Για την κακή πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη:

" Πιστεύω ότι φταίει σε μεγάλο βαθμό το όχι και τόσο καλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουν φύγει πολλοί καλοί παίκτες για το εξωτερικό και ίσως οι ξένοι που έρχονται να μην είναι τόσο ποιοτικοί, ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο. Πάνω από όλα πρέπει να δυναμώσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις για να πάμε καλά στην Ευρώπη".

Για την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού:

" Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ζητά πάντα την ευρωπαϊκή διάκριση, αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από την ιστορία του. Είδαμε τι είχε κάνει στη συνέχεια η Πόρτο όταν απέκλεισε εμάς, κατέκτησε τα πάντα. Ίσως αν προκρινόμασταν εμείς τότε να καταφέρναμε κάτι πολύ μεγάλο".

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό:

" Το μόνο που θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας είναι να βοηθήσουν ώστε να γίνει ένα ντέρμπι αντάξιο των δύο ομάδων. Βλέπουμε όλοι μας τι στιγμές περνάμε και τι γίνεται αυτές τις μέρες. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν και να γίνει μια γιορτή. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να έρθουν οι επιτυχίες στην ομάδα του Παναθηναϊκού".

Για την προσωπική του παρουσία:

" Εγώ νιώθω καλά. Δόξα το Θεό η προετοιμασία για μένα βγήκε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη. Μετά θα αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα".

Φύσσας (σε ΕΡΑ ΣΠΟΡ): "Προέχει το ντέρμπι"

"Υπάρχει χρόνος να προετοιμαστούμε, για το πρώτο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, για τον επαναληπτικό. Νομίζω ότι σημαντικό, είναι να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να κοιτάμε μόνο εμάς και όχι τους αντιπάλους μας.

Στόχος να περάσουμε στους ομίλους. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τους αντιπάλους μας, αλλά μόνο εμάς. Θα προσπαθήσουμε, να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι. Πρώτα σκεφτόμαστε το ντέρμπι"

υποστήριξε ο πρώην παίκτης της Χαρτς .

Λεοντίου (ΣΚΑΙ 100,3): "Προσοχή και τύχη"

" Με όποιον και να παίζαμε το ίδιο θα ήταν. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν είχαμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας. Επειδή έχουμε αρκετό καιρό να πάρουμε το πρωτάθλημα θα δώσουμε περισσότερη προσοχή εκεί, χωρίς να παραβλέψουμε την ευρωπαϊκή πορεία.

Αν περάσουμε και πάμε στους ομίλους θα δούμε εκεί την συνέχεια. Χρειάζεται προσοχή και τύχη.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί που έχουμε. Θα είναι πιο ζεστή η ατμόσφαιρα φετος στην Λεωφόρο, η οποία θα μας βοηθήσει να πάρουμε ορισμένα ματς.

Δεν φοβάμαι τίποτα από τους αντιπάλους μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα





" τόνισε ο ταλαντούχος μέσος.

Πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακία


Η UEFA προχώρησε τελικά σε αλλαγή της σειράς των αγώνων του Παναθηναϊκού με την Αρτμέντια Μπρατισλάβα, για τον Α' γύρο του Κυπέλλου UEFA. Ετσι, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί (20/9) στη Σλοβακία και η ρεβάνς στην Αθήνα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που τελικά η ΑΕΚ αποκλειστεί από τη Σεβίλη και συνεχίσει στο Κύπελλο UEFA, ο δεύτερος αγώνας των "πρασίνων" δεν θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, αλλά την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και θα αρχίσει το αργότερο στις 19:00, ώστε να μη συμπέσει με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τώρα ντέρμπι...

Σε ότι αφορά την παρούσα φάση άπαντες στο "τριφύλλι" έχουν στο μυαλό τους την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στους "ερυθρόλευκους" στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής. Ο Πεσέιρο που όπως φαίνεται έχει καταλήσει σ το μυαλό του για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς, θα πραγματοποιήσει κτο Σάββατο στην Λεωφόρο (και πάλι) την τελευταία προπόνηση.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο Πορτογάλος τενικός ξεκίνησε με ζέσταμα, κοροΐδο, ασκήσεις στις σέντρες και τα σουτ ενώ τελείωσαν με αποθεραπεία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για άλλη μια φορά ο 47χρονος ζήτησε από τους ποδοαφαιριστές του ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Στέφανος Σιόντης, Θανάσης Τσίγκας, Νασιφ Μόρις, Αντρέας Ίβανσιτς, Άντονι Σεριτς και Αλέξανδρος Πάγκαλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσίτσης.

Οι παραγελλίες των εισιτηρίων

Οπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της " Τα μέλη της Ticketclub, που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω internet και τηλεφωνικού κέντρου και επέλεξαν να τα παραλάβουν οι ίδιοι, θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν μέχρι και αύριο Σάββατο, 01-09, από τη θύρα 4 από 10:30-18:30 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας".





















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ