ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι δυο δρόμοι για τη νέα σεζόν

Οι δυο δρόμοι για τη νέα σεζόν
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Δυσκολεύουν οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Ατρόμητο, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται μπροστά σε δυο μονοπάτια.

Πριν από δέκα ημέρες σας είχαμε γράψει για τα συμβόλαια που καίνε και λήγουν το επόμενο διάστημα στον Ατρόμητο. Ιδιαίτερη αναφορά, κι όχι τυχαία, κάναμε στο γεγονός πως πολλοί παίκτες ανέβασαν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κι όπως είναι λογικό το κασέ τους έχει ανέβει.

Όλα αυτά λοιπόν φέρνουν τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου σε ένα σταυροδρόμι με δυο μονοπάτια, που αφορά το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Καταρχάς θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες να ανανεωθούν τα συμβόλαια των παικτών που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ και αναφερόμαστε στους Ιτανς, Φυτανίδη, Πίτου, Μπρίτο, ενώ προσπάθεια θα γίνει και γι αυτούς που οι συμβάσεις τους τελειώνουν τον Δεκέμβριο του 2014 και το καλοκαίρι του 2014 (είναι αρκετοί).

Αν αυτό δεν συμβεί, και πάμε στη δεύτερη περίπτωση, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, είναι πιθανό να έχουμε πωλήσεις ακόμα και μέσα στον Γενάρη (Σκόνδρας, Ιτάνς ακούγονται έντονα).

Φτου και από την αρχή

Υπάρχει κι ένα σενάριο που θέλει τους ανθρώπους της ομάδας, αν δεν προχωρήσουν οι ανανεώσεις, να φτιάχνουν μία ομάδα από την αρχή, στηριζόμενοι σε αρκετά παιδιά που είναι τώρα στον Ατρόμητο, με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τα μέσα Γενάρη, καθώς στο Περιστέρι φροντίζουν πάντα να τελειώνουν το σχεδιασμό εκείνο το διάστημα (μαζί και αρκετές μεταγραφές).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ