ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι εκλεκτοί του Κορακάκη για Πανθρακικό

Οι εκλεκτοί του Κορακάκη για Πανθρακικό
Κορακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 19 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου για την Κομοτηνή, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ενόψει του αυριανού (14/12) αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανθρακικό (15.00).

Με 19 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου για την Κομοτηνή, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό (14/12, 15.00). Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (Λαζαρίδης, Ντιγκινί, Θεοδωράκης, Βασιλείου, Γροντής) θα προπονηθούν με τον γυμναστή Δ. Μπογατσιώτη στο αθλητικό κέντρο ενώ ο Λε Ταλέκ θα συνεχίσει την θεραπεία.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κεΐτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπρίτο, Νάτσος, Μπάγκα, Κοντοές, Μπαστακός, Τόνσο, Γκουγκούδης.

Ο Ατρόμητος θέλει τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του θεσμού και αν δεν τα καταφέρει, μπλέκει και δεν το θέλει. Ο Λαζαρίδης έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, δεν έχει δηλαδή κάποιον τραυματισμό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ