ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευχές Κακά, Μέσι και Ρονάλντο για το 2008

Οι ευχές Κακά, Μέσι και Ρονάλντο για το 2008
κακα βραβευση

έξι αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA θυμούνται τις καλύτερες στιγμές και κάνουν τις δικές τους ευχές για το 2008.

Ο Καφού, ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Ράμος, ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησαν για τις καλύτερες αναμνήσεις τους από τον χρόνο που ολοκληρώνεται αλλά και τις προσδοκίες τους για το νέο έτος.
Καφού:" Το 2007 ήταν μία αξέχαστη χρονιά για δύο λόγους. Πρώτα οι γονείς του ξεπέρασαν τα προβλήματα υγείας που είχαν και για μένα αυτό ήταν το χάι-λάιτ του χρόνου.

Δεύτερον, είναι σημαντικό να αγωνίζομαι σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως είναι η Μίλαν, σε ηλικία 37χρονών. Ελπίζω να παραμείνω σε καλή κατάσταση και να απολαύσω άλλο ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο".

Σεσκ Φάμπρεγκας: " Το 2008 θέλω να είναι μία καλή σεζόν για την Άρσεναλ, να παίζω όσο καλά μπορώ και να κερδίσω σημαντικά τρόπαια γιατί αυτό αξίζει στον σύλλογο. Μετά θέλω να πάω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να το κατακτήσω. Πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα για το τουρνουά. Είμαστε νέοι αλλά έχουμε παράλληλα και μεγάλη εμπειρία".

Κακά: " Η κατάκτηση του Champions League ήταν το χάι-λάιτ για το 2007. Ήταν μία σημαντική εξέλιξη στην καριέρα μου. Είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο.

Το 2008 ο στόχος μου είναι να συνεχίζω να κερδίζω. Το Champions League είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο αλλά σημαντικό είναι και το ιταλικό πρωτάθλημα. Η Μίλαν είναι σπουδαία ομάδα και πάντα θέλει να κερδίζει. Αυτή τη σεζόν είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε και τα δύο τρόπαια".

Λιονέλ Μέσι:" Ήταν μία γεμάτη χρονιά για μένα. Συνέχιζα να προοδεύω που είναι αυτό που ήθελα ενώ παράλληλα απέκτησα εμπειρίες. Το 2008 θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο και έχουμε γεμάτο ρόστερ για να το πετύχουμε.Όσο για μένα προσωπικά, θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι".

Σέρχιο Ράμος:" Για μένα η καλύτερη ανάμνηση ήταν η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν είχα μία ευχή για το 2008 θα ήταν να κατακτήσω το "EURO 2008" και το Champions League".

Kριστιάνο Ρονάλντο:" Για μένα η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς αμφιβολία. Το ότι σήκωσα το τρόπαιο ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα.Το 2008 θέλω να είναι μία εξίσου καλή χρονιά όπως το 2007 ίσως καλύτερη, γιατί όχι.

Δουλεύω σκληρά και έχω σπουδαίους συμπαίκτες. Είμαι στην σωστή κατεύθυνση, ξεκίνησα καλά τη σεζόν και πέτυχα σημαντικά γκολ. Η ομάδα κυνηγά τον τίτλο στην Αγγλία και το Champions League οπότε πως θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενος".
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ