ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Γερμανοί για Παναθηναϊκό και Πέτριτς

Οι Γερμανοί για Παναθηναϊκό και Πέτριτς
INTIME SPORTS

Το παράδειγμα του Μπεργκ που αναγεννήθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και η παρουσία του Σουηδού μπορούν να φέρουν στο τριφύλλι τον Πέτριτς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία.

Η αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς από τη Γουέστ Χαμ και η πιθανή επανένωση του με τον Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό δεν έχει περάσει απαρατήρητη στον τοπικό Τύπο του Αμβούργου.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που πρόκειται για δύο πρώην επιθετικούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και μάλιστα συνυπήρξαν για μία τριετία!

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hamburger Post ασχολήθηκε με το θέμα και του έδωσε μεγάλη έκταση, αναφέροντας τόσο τους λόγους της που ο Πέτρις θα προτιμήσει τον Παναθηναϊκό από την Ελβετία, όσο και φιλοξενώντας δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού.

Ο Μπεργκ και η σύζυγος

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα σημαντικά δέλεαρ που έχει ο Πέτριτς για να επιλέξει τον Παναθηναϊκό είναι ο Μάρκους Μπεργκ και η Ελληνίδα σύζυγος του, Δέσποινα.

Ο Σουηδός ακολούθησε πριν τον Πέτριτς τη συγκεκριμένη διαδρομή και η καριέρα του έχει αναγεννηθεί, οπότε λειτουργεί ως παράδειγμα. Συγχρόνως, θα βοηθήσει τον Πέτριτς να εγκλιματιστεί γρήγορα και να αποδώσει το συντομότερο δυνατό στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

Επίσης, προσθέτει ότι η ελληνική καταγωγή της συζύγου του θα παίξει το δικό της ρόλο, διότι θα είναι ευχάριστο για αυτή να επιστρέψει στη χώρα που γεννήθηκε.

Μάλιστα και η εφημερίδα του Αμβούργου σημειώνει ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα, ίσως μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας, καθώς ο Κροάτης επιθετικός δεν θέλει να χρονοτριβεί άλλο.

Οι δηλώσεις του

Παράλληλα με δηλώσεις που είχε κάνει ο Μλάντεν Πέτριτς στην ίδια ιστοσελίδα για την αποχώρηση του από την Γουέστ Χαμ και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, λίγες μέρες πριν, είχε υποστηρίξει ότι θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει με στόχο το Μουντιάλ.

Ο διεθνής Κροάτης άσος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην Γουέστ Χαμ και από το ότι δεν… τηρήθηκε τα όσα του είχαν πει πως ο η ομάδα θα παίζει με δυο σέντερ φορ.

«Όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Γουέστ Χαμ. Και το κλαμπ αλλά και εγώ είχαμε το δικαίωμα να διακόψουμε την συνεργασία μας τις τελευταίες μέρες του χρόνου. Αν δεν το έκανε η Γουεστ Χαμ, θα το έκανα εγώ. Όταν πήγα στην ομάδα μου υποσχέθηκαν ότι θα παίζουμε με δυο επιθετικούς αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και δεν θα μπορούσα να μείνω άλλο» τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος και στον Άντι Κάρολ που βρήκε την θέση του στην ενδεκάδα αμέσως με το που επέστρεψε από τραυματισμό: «Πλήρωσαν 20 εκ. ευρώ για να τον πάρουν. Φαντάζομαι ότι θα παίζει».

Και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο φεύγει: «Πρέπει να βρω μια ομάδα όπου θα παίζω καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσω να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ