ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι γυναίκες προτιμούν Μπουφόν και Κριστιάνο!

Οι γυναίκες προτιμούν Μπουφόν και Κριστιάνο!

Με ποιον παίκτη της "σκουάντρα ατζούρα" θα ήθελαν να βγουν πρώτο ραντεβού οι Ιταλίδες; Φυσικά με τον Μπουφόν! Και από "ξένους"; Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το story.

Μία εβδομάδα περίπου πριν την έναρξη του Μουντιάλ και μία ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε online ραντεβού θέλησε να βάλει σε πειρασμό τις ελεύθερες Ιταλίδες μέσω της εξής ερώτησης: "Ποιον παίκτη της εθνικής ομάδας της χώρας θα επιλέγατε για να βγείτε πρώτο ραντεβού;"

Οι πιθανές απαντήσεις πολλές (23 πήρε στην αποστολή ο Πραντέλι για το Μουντιάλ της Βραζιλίας), ωστόσο ο μεγάλος νικητής ήταν μόνο ένας: ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, ο οποίος προέρχεται από το διαζύγιο με την Αλένα Σερέντοβα, είναι ο πλέον αγαπημένος των Ιταλίδων καθώς συγκέντρωσε το 42% των προτιμήσεων, με τον Αντρέα Πίρλο να είναι ο δεύτερος κατά σειρά "ιδανικότερος παρτενέρ" με ποσοστό 15%.

Τρίτος στις προτιμήσεις των Ιταλίδων έρχεται ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (8%), ενώ εκτός... βάθρου έμειναν οι Μάριο Μπαλοτέλι και Ρικάρντο Μοντολίβο που συγκέντρωσαν έκαστος το 5% των προτιμήσεων.

Οι γυναίκες προτιμούν Μπουφόν και Κριστιάνο!

Υπήρχε όμως και δεύτερο ερώτημα που είχε να κάνει με τον αγαπημένο παίκτη για ραντεβού εκτός... Ιταλίας, όπου εκεί είχαμε σύγκρουση Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Ο CR7 είναι ο αγαπημένος των Ιταλίδων καθώς συγκέντρωσε το 34% των προτιμήσεων στη σχετική ψηφοφορία ενώ ο "Pulce" έφτασε στο 18%, με τον τρίτο της παρέας να είναι ο Έντινσον Καβάνι με ποσοστό 10%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ