ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι "hot" διακοπές Ρονάλντο-Νερέιδα, Part II!

Οι "hot" διακοπές Ρονάλντο-Νερέιδα, Part II!
Νερέιδα-5

Οι Κ.Ρονάλντο-Νερέιδα συνεχίζουν τις διακοπές, προσπαθώντας να αποφύγουν τους παπαράτσι (photos)!

Μπορεί άλλωστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται σε κατάσταση... επιφυλακής προκειμένου να δώσουν την τελική μάχη για το ποιά θα τον έχει στις τάξεις της τη νέα σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να αγχώνεται, αντίθετα δείχνει να περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του.
Ο φωτογραφικός φακός των αδίστακτων παπαράτσι "συνέλαβε" το ζεύγος να δίνει το ένα φιλί μετά το άλλο στην παραλία, την Νερέιδα Γκαγιάρδο να "ξεφεύγει" για λίγο από τον 23χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ και να κάνει μόνη ηλιοθεραπεία, ενώ ιδιαίτερα ευρηματικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να αποφύγουν από ένα σημείο και μετά από τα αδιάκριτα βλέμματα (αλλά και τα φλας).

Όπως αποδεικνύει μέσα από φωτογραφίες ιταλική αθλητική ιστοσελίδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μερικές από τις ομπρέλες της παραλίας και τις χρησιμοποίησε ως... καμουφλάζ (!) για να μην μπορεί να γίνει ευδιάκριτος στους φωτογράφους, με τον ίδιο να δείχνει να απολαμβάνει αυτό το γεγονός.

Για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε μερικές φωτογραφίες, που παρουσιάζουν το πιο hot ζευγάρι αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό (τουλάχιστον) ποδόσφαιρο να απολαμβάνει τις διακοπές του.




















































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ