ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Οι Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι καλύτεροι από Μέσι, Νεϊμάρ"

"Οι Ιμπραχίμοβιτς, Καβάνι καλύτεροι από Μέσι, Νεϊμάρ"

Σε συνέντευξη του στην L' Equipe ο Τιάγκο Σίλβα υποστήριξε ότι το δίδυμο Ζλατάν Ιμπραχίμοβιτς και Έντισον Καβάνι είναι τελικά πιο δυνατοί από τους Λιονέλ Μέσι και Νεϋμάρ.

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, περήφανος για την ομάδα του "σνόμπαρε" τους άσους της Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι η Παρί φέτος είναι έτοιμη για την νίκη. Διαβάστε την μίνι συνέντευξη:

Το δίδυμο Ιμπραχίμοβιτς- Καβάνι είναι καλύτερο από τους Νεϊμάρ- Μέσι;

"Είναι δύσκολο να απαντήσω, καθώς δεν είμαι φίλος μόνο με τον Νεϊμάρ αλλά και με τους Ιμπραχίμοβιτς και Καβάνι εξίσου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι και οι τέσσερις είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Έχουν όλοι πολλά προσόντα. Σχηματίζουν τα δυο καλύτερα ντουέτα του φετινού Μουντιάλ. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι οι Ιμπραχίμοβιτς και Καβάνι παίζουν πιο συχνά μαζί. Συνεπώς, όσο πιο συχνά έχουν την ευκαιρία να παίξουνε μαζί, τόσο βελτιώνονται. Αυτή είναι οι διαφορά τους από τους δυο της Μπαρτσελόνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε τον τραυματισμό του Μέσι. Θα έλεγα λοιπόν ότι για την ώρα Ίμπρα και Καβάνι είναι καλύτεροι".

Θα κερδίσετε το Τσάμπιονς Λιγκ;

" Αυτός ήταν ο στόχος και στη προηγούμενη σεζόν. Οποιαδήποτε ήττα μας κοστίζει καθώς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Αυτή τη χρονιά η ομάδα μας είναι καλύτερα προετοιμασμένη για την νίκη και μάλιστα έχουμε ήδη ένα οργανωμένο πλάνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιες είναι διαφορές ανάμεσα στον Λορέν Μπλαν και τον Κάρλο Αντσελότι;

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Συνεχίζουμε με τον Μπλαν την ίδια δουλειά που είχαμε κάνει και με τον Αντσελότι. Παίζουμε εξίσου καλά με το αν ο Αντσελότι είχε μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτοί οι δυο προπονητές μοιάζουν αρκετά. Είναι πολύ ήρεμοι αλλά ξέρουν να υψώνουν τους τόνους όταν πρέπει. Ξέρουν πολύ καλά να κερδίζουν αλλά και να χάνουν. Μια αρετή πολύτιμη για έναν προπονητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ