ΑΡΗΣ

Οι Ίσπανοί στέλνουν Ναβάρο

Οι Ίσπανοί στέλνουν Ναβάρο
Ναβάρο

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Ναβάρο Μέντεζ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας El Correo Gallego σε αυτό γίνεται λόγος ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Ρούμπεν Ναβάρο Μέντεζ ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια άνηκε στο δυναμικό της Αλαβές.
Και στην περίπτωση αυτή από πλευράς της ΠΑΕ Άρης δεν επιβεβαιώνεται άλλα ούτε και διαψεύδεται τίποτα αναφορικά με το θέμα με τις μέρες που θα ακολουθήσουν να δώσουν την απάντηση. Αν δηλαδή στον Άρη θα προχωρήσουν στην απόκτηση ή όχι του Ναβάρο τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο νυν τεχνικός της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα από την κοινή τους παρουσίας στην Αλαβές.

Ποιος είναι;
Ο Ρούμπεν Ναβάρο Μέντεζ γεννήθηκε στις 6/6/1978 στη πόλη Σαλέντ της Βαρκελώνης κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την Βαλένθια με την φανέλα της οποίας έκανε ντεμπούτο στις 15/6/1997 στο παιχνίδι με την Οβιέδο.

Ο Ισπανός επιθετικός μάλιστα το 1999 κέρδισε και το κύπελλο Ισπανίας με τις "νυχτερίδες" από τις όποιες έφυγε εκείνη την χρονιά για την Νουμάνθια όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ το 2001 μετακόμισε στην Αλαβές στην οποία βρισκόταν μέχρι και πριν δύο μήνες έχοντας και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο UEFA σημειώνοντας και ένα γκολ την περίοδο 03-04.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ