ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι λύσεις και η λύση (για Βύντρα)

Οι λύσεις και η λύση (για Βύντρα)
Παναθηναικος προπονηση

Χαμόγελα Πεσέιρο για λύσεις στην άμυνα. Τρίτη ή Τετάρτη τελειώνει του Βύντρα λένε οι Γερμανοί

Φύσσας, Σαριέγκι, Ενακαρίρε και Μόρις είναι τα πρόσωπα που θα αναγκάσουν εν συνεχεία τον Ζοσέ Πεσέιρο να προβληματίζεται ευχάριστα για την χρησιμοποίησή τους, αφού ο χρόνος (της αναβολής του πρωταθλήματος) κυλάει υπέρ του έργου του Πορτογάλου τεχνικού.
Αρχικά, ο Τάκης Φύσσας ήδη έχει ανεβάσει ρυθμούς και δεν αποκλείεται την ύστατη ώρα (λόγω και της εμπειρίας του) να διεκδικήσει θέση ως αριστερό μπακ στο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Ο Σαριέγκι προσαρμόζεται ολοένα και καλύτερα με τον Γκούμα στο πλευρό του στις δοκιμές που κάνει ο Πεσέιρο στην τετράδα της άμυνας. Ομως ο τεχνικός των "πράσινων" έχει και το άλλο μεγάλο "όπλο" στα χέρια του, το Ζόζεφ Ενακαρίρε ο οποίος έχει το προβάδισμα για θέση βασικού, αφού έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής (άρα και προσαρμογής) στους βασικούς.

Τέλος, τα χαμόγελα μεγαλώνουν όπως και οι ρυθμοί που καθημερινά ανεβάζει ο Νασίφ Μόρις. Ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός ενάμιση μήνα περίπου μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς, τίθεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή του ακόμα και για συμμετοχή στην αποστολή ενόψει ντέρμπι.

Οι Γερμανοί "τελειώνουν" θετικά το θέμα Βύντρα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Welt", η υπόθεση απόκτησης του Λουκά Βύντρα από την Χέρτα Βερολίνου αναμένεται να ολοκληρωθεί πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη, με αίσιο τέλος για τον παίκτη και τον γερμανικό σύλλογο αφού αναφέρει για συμφωνία.

" Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του και ο μάνατζερ του Βύντρα, Πολ Κουτσολιάκος, περιμένει τα πάντα να έχουν τελειώσει την Τρίτη ή την Τετάρτη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Ο αντι-Βύντρα... στο προσκήνιο

Ο αντικαταστάτης του Λουκά Βύντρα είναι όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το τελευταίο "κομμάτι" στο παζλ της ομάδας του Ζοσέ Πεσέιρο. Για τον λόγο αυτό μάλιστα κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν πως ο Γιάσμινκο Βέλιτς ο οποίος έχει αναλάβει αν λύσει και αυτή την υπόθεση, επέστρεψε από το εξωτερικό όπου βρισκόταν καθώς συμφώνησε με τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του διεθνήβ Ελληνα αμυντικού.

Ο Γκανέζος αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Τζον Πάντσιλ έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας καθώς θεωρείται μια καλή λύση αφού ο ίδιος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Άλεν Κέρμπισλι.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν αποκλείεται να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού του, για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του.

Σε αντίθεση με το θέμα αυτό τα όποια σενάρια περί βολιδοσκόπησης του νεαρού Γιώργου Γκαλίτσιου της ΑΕΛ θα πρέπει να ξεχαστούν αφού διαψεύστηκαν εκατέρωθεν και από τις δύο πλευρές.

Επίπονες οι προπονήσεις

Με πρόγραμμα στο γυμναστήριο ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση των "πρασίνων" ενώ στην συνέχεια έκαναν ταχύτητες και ασκήσεις ταχυδύναμης, άλματα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Νασιφ Μόρις, Θανάσης Τσίγκας, Αντρέας Ίβανσιτς και Στέφανος Σιόντης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Άντονι Σεριτς και Γιώργος Τσίτσης.

Στο απογευματινό πρόγραμμα οι παίκτες του Πεσέιρο άρχισαν με ζέσταμα και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους αλλά στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις 3 εναντίον 3 με χρήση μικρών τερμάτων και ολοκλήρωσαν με αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Φίλιππος Δάρλας, Νασιφ Μόρις, Θανάσης Τσίγκας, Αντρέας Ίβανσιτς και Στέφανος Σιόντης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Άντονι Σεριτς και Γιώργος Τσίτσης.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός των "πράσινων" είπε στους παίκτες του: " Θέλω να ξεκουράζεστε το πρωί για να είστε πιο φρέσκοι στις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται το απόγευμα", έλεγε χαρακτηριστικά.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ