ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR

Ολυμπιακός: Οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR
INTIME

Τι σκέφτεται ο Χοσέ Μεντελίμπαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Φρανσίσκο Ορτέγκα στο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μάλμε πανηγυρίζοντας ένα σημαντικό διπλό το βράδυ της Πέμπτης. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχασαν τους Ορτέγκα και Πιρόλα, οι οποίοι αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Πιρόλα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (27/10, 17:00, NOVASPORTS PRIME) κόντρα στον Αστέρα AKTOR, αλλά ο τραυματισμός του Ορτέγκα είναι αρκετά πιο σοβαρός και ο Αργεντινός αμυντικός θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Ορτέγκα και όπως όλα δείχνουν οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι δύο. Η πρώτη λύση είναι να καλύψει το κενό με εσωτερική μετακίνηση, δηλαδή να παίξει ο Κοστίνια αριστερά με ανάποδο πόδι και να επιστρέψει στη θέση του δεξιού μπακ ο Ρόντινεϊ.

Η δεύτερη λύση είναι να ξεκινήσει ο Αποστολόπουλος και να ανέβει από την Κ19 ο Αλαφάκης για να καθίσει στον πάγκο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αποστολόπουλος είχε ξεκινήσει βασικός και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και είχε αντικατασταθεί στο 69’.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ