ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι μεγάλες νίκες του Παναιτωλικού

Οι μεγάλες νίκες του Παναιτωλικού
Παναιτωλικός πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του στην Superleague. Διαβάστε τι κοινό έχει η πρώτη και η τελευταία (VIDEOS).

Το 2011 και μετά από 33 χρόνια, η ομάδα του Παναιτωλικού πήρε την άνοδο και πάλι στην πρώτη κατηγορία. Δυστυχώς ο σύλλογος του Αγρινίου, παρότι ξεκίνησε καλά, έκανε μία μεγάλη κοιλιά με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Football League.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους ανθρώπους του συλλόγου (και συγκεκριμένα τον Φώτη Κωστούλα), που συνέχισαν τις επενδύσεις κερδίζοντας ξανά την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά μοιάζουν με κακό εφιάλτη, καθώς οι Αγρινιώτες αποτελούν σταθερή δύναμη της Superleague και μάλιστα την Κυριακή πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία τους στην διοργάνωση.

"Θύμα" της αρμάδας του Μάκη Χάβου η Skoda Ξάνθη, που έκανε το λάθος να προηγηθεί στο σκορ και τελικά ηττήθηκε με το εντυπωσιακό 5-2!

Τρίτη φορά και ένα κοινό στοιχείο

Αυτή ήταν η τρίτη μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό στην Superleague. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2011-2012, όταν τα "καναρίνια" διέλυσαν με 5-0 τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η αμέσως επόμενη σπουδαία νίκη ήρθε την περσινή περίοδο και το παιχνίδι στο Αγρίνιο εναντίον της Καλλονής, η οποία έχασε με 4-0, για να φτάσουμε στην Κυριακή που μας πέρασε (2/11), όπου η Ξάνθη έχασε με 5-2.

Τώρα τι κοινό έχει το 5-0 με το 5-2; Και στα δυο αυτά παιχνίδια ο Εντζενγκουελέ αγωνίστηκε βασικός. Ο Γάλλος άσος έκανε ένα μικρό διάλειμμα, βέβαια, το 2012 όταν πήγε στην Κόβεντρι (και στη συνέχεια στην Μπέρι), για να επιστρέψει φέτος με νέα... πεντάρα.

Οι μεγάλες νίκες

02/11/14 Παναιτωλικός - Σκόντα Ξάνθη (2-2) 5-2

28/10/13 Παναιτωλικός - Καλλονή ΑΕΛ (3-0) 4-0

18/04/12 Παναιτωλικός - Αρης (2-0) 5-1

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ