CONFERENCE LEAGUE

Οι Μίλαν, Νότιγχαμ και ΑΠΟΕΛ έδωσαν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το τρόπαιο

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό έφερε τα συγχαρητήρια από ευρωπαϊκούς συλλόγους στους ερυθρόλευκους, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή στο φετινό Conference League με το 1-0 επί της Φιορεντίνα και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που έχει πλέον στην κατοχή της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Λίγη μόλις ώρα μετά από το φινάλε του αγώνα και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ακολούθησαν συγχαρητήρια προς τους ερυθρόλευκους, με την Μίλαν, την Νότιγχαμ και τον ΑΠΟΕΛ να τα απονέμουν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter.

Ιδού τι έγραψαν στα social media:

Μίλαν: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ιστορική νίκη τους στο Conference League"

Νότιγχαμ: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον ιδιοκτήτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του Conference League".

ΑΠΟΕΛ: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League. Πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε διασυλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ