ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι οπαδοί "πρόδωσαν" τον Ντελ Πιέρο!

Οι οπαδοί "πρόδωσαν" τον Ντελ Πιέρο!
Nτελ Πιέρο-Γιουβέντους

Εκτός ενδεκάδας της Γιουβέντους βρέθηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με βάση αποτέλεσμα ψηφοφορίας σε σάιτ οπαδών της "κυρίας"

Και αυτό γιατί σε δημοψήφισμα που έγινε μεταξύ των οπαδών των "μπιανκονέρι" αναφορικά με την 11αδα που προτιμούν να δουν τη νέα σεζόν (ο Κλαούντιο Ρανιέρι και η διοίκηση έχουν ολοκληρώσει σχεδόν τις μεταγραφές, με μοναδική εκκρεμότητα να είναι αυτή του αναπληρωματικού γκολκίπερ), ο "Πιντουρίκιο" δεν κατάφερε να συγκεντρώσει... ποσοστό που να του δίνει θέση στο αρχικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία που έγινε στην ιστοσελίδα VecchiaSignora.com, ο Μπουφόν κατέκτησε χωρίς... αντίπαλο την θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Κιελίνι να κερδίζει τους περισσότερους ψήφους στην άμυνα (25%), τον Λεγκροτάλιε να επιλέγεται ως παρτενέρ του στο κέντρο της οπισθοφυλακής (17%), και τους Γκριγκέρα (11,5%) και Ντε Τσέλιε (12,5%) να συμπληρώνουν την αμυντικη τετράδα.

Στο κέντρο, ο Σισόκο είναι ο άρχοντας των ψήφων, συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης των 25%, με τον Ζανέτι να ακολουθεί με ποσοστό 15,5%, και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "κυρίας", Πόουλσεν, να έρχεται τρίτος σε προτιμήσεις με 14%.

Στις πτέρυγες, ο Καμορανέζι είναι ο κυρίαρχος της δεξιάς γραμμής με 17%, με τον 36χρονο βετεράνο Τσέχο άσο Πάβελ Νέντβεντ να κερδίζει τη μάχη στα αριστερά, έχοντας ποσοστό της τάξης του 11,5%.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ψήφους, αυτές τις συγκεντρώνουν οι Μαρκιόνι (0,5%), Τζοβίνκο (4%), Τιάγκο (1,5%) και Μαρκίσιο (1,5%).

Η μεγάλη έκπληξη γίνεται όμως στην επίθεση, με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ να παίρνει ποσοστό 35%, το μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα από την Παλέρμο, Αμάουρι, να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των φίλων της ομάδας με 30%, και τον ιστορικό αρχηγό Ντελ Πιέρο να μένει τρίτος με 29%.

Να σημειωθεί ότι ο Βιτσέντσο Ιακουίντα, ο οποίος αποτελεί μεταγγραφικό στόχο για διάφορες ομάδες, όπως οι Ρόμα και οι Παρί Σεν Ζερμέν, ήρθε τέταρτος στις προτιμήσεις, παίρνοντας ποσοστό μόλις 3%.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ