ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι οπαδοί στο πλευρό του Ντεσάμπ

Οι οπαδοί στο πλευρό του Ντεσάμπ
New Image

Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους εναντίον της διοίκησης για την απόφασή της να απομακρύνει τον Γάλλο τεχνικό

Παραίτηση βέβαια που δεν έχει να κάνει με την μή επιθυμία του Γάλλου τεχνικού να παραμείνει, αλλά οφείλεται αποκλειστικά στον "εσωτερικό" πόλεμο που δέχτηκε από αρκετά μέλη μέσα από το διοικητικό συμβούλιο των "μπιανκονέρι".
"Ο προπονητής και η διοίκηση, αντιλαμβανόμενοι αμφότεροι ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία με αμοιβαία ικανοποίηση, αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιουβέντους μέσα της επίσημης ιστοσελίδας τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, επιβεβαίώνοντας τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ για "κύκνειο άσμα" του Ντεσάμπ στο ματς με την Μάντοβα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί πήραν ξεκάθαροι θέση υπέρ του πρώην τεχνικού της Μονακό, αποδοκιμάζοντας την συμπεριφορά που επέδειξε η διοίκηση απέναντί του.

Δεν περιορίστηκαν μόνο σε συνθήματα υπέρ του στο γήπεδο με αντίπαλο τη Μάντοβα (2-0 η Γιουβέντους), ούτε σε εκδηλώσεις λατρείας έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα (περίπου 100 οπαδοί έδωσαν το παρών).

Ανακοίνωση-καταπέλτης κατά των διοικούντων
Μετά την ανακοίνωση της διοίκησης, έβγαλαν και οι φανατικοί των "μπιανκονέρι" ανακοίνωση-στήριξης προς τον Ντεσάμπ.

"Πιστεύουμε στον Ντεσάμπ, πιστεύουμε ότι ο σύλλογος δεν του φέρθηκε με σωστό τρόπο και το μόνο που μπορούμε είναι να τον ευχαριστήσουμε. Είναι ο σπουδαίος Ντίντι, ένας αληθινός άνδρας, επαγγελματίας και Γιουβεντίνος.

Ζητάμε από τους ιδιοκτήτες να πάρουν σοβαρά μέτρα εναντίον του τωρινού διοικητικού συμβουλίου, που μας ντροπιάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο και αμαυρώνουν 109 χρόνια ένδοξης ιστορίας",

αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, με τους οπαδούς να επισημαίνουν ακόμα ότι είναι κάθετα αντίθετοι με το ενδεχόμενο επιστροφής του Φάμπιο Καπέλο στο Τορίνο.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα στους Γιουβεντίνους, ο ιταλικός Τύπος χρίζει φαβορί για τον πάγκο των Τορινέζων τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικός της Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι, συμπληρώνοντας ότι σε περίπτωση που αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα φέρει μαζί του και τον Φάμπιο Καναβάρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ