ΚΑΒΑΛΑ

Οι πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία

Οι πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία

Το Sport24.gr κάνει έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας των "Αργοναυτών" στο Καρπενήσι και αποκαλύπτει ποιοι παίκτες ξεχώρισαν. Το παρασκήνιο του "διαζυγίου" με Σμολάρεκ. Παίζει δυνατά ο Ναπολεόνι.

Την Δευτέρα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας επέστρεψαν στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας, μετά από αρκετές ημέρες στο Καρπενήσι όπου και πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Επειδή η σωματική κούραση ήταν ιδιαίτερα έντονη, ο Ντράγκαν Οκούκα αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας.

Από την Τετάρτη θα γυρίσουν και πάλι στις προπονήσεις (διπλές) σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου θα αφιερωθεί στην τακτική.

Τι κρατάμε από την προετοιμασία

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον νέο τεχνικό των "Αργοναυτών" έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά. Για να φανταστείτε, ο Σέρβος κόουτς έκανε τριπλές προπονήσεις μέσα στο διάστημα μιας ημέρες. Το πρωί οι παίκτες της Καβάλας έτρεχαν για μεγάλο διάστημα και το μεσημέρι έκαναν ασκήσεις με βάρη. Το απόγευμα έβγαιναν στο γήπεδο και έκαναν ασκήσεις τακτικής και στρατηγικής.

Αυτές τις δυο περίπου εβδομάδες στο Καρπενήσι, ο κ. Οκούκα ξεχώρισε τους Ντικρόκ, Ντουγκλάο, Σιόντη, Βαγέχο και Αλεξάνδροβιτς. Ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει σκοπό να στηριχθεί στην σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει.

Παίζει δυνατά για Ναπολεόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Καβάλας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κλείσουν τον μεσοεπιθετικό του Λεβαδειακού, Στέφανο Ναπολεόνι. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των "Αργοναυτών" από τον Γενάρη, αλλά όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του ίσως κλείσει αυτό το καλοκαίρι.

Παρελθόν ο Σμολάρεκ

Τελικά ο Πολωνός άσος έμελλε να μείνει μόλις έξι μήνες στην ομάδα της Καβάλας, καθώς την Κυριακή συναντήθηκε με τους κ. Σταύρο και Μάκη Ψωμιάδη και από κοινού αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην συνεργασία τους,

Στη συνέχεια ο 29χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό.

Την άλλη εβδομάδα μπαίνει ο Ονουάτσι

Ο 26χρονος επιθετικός είναι ο μεγάλος άτυχος του καλοκαιριού, αφού είχε την ατυχία να προσβληθεί από έναν επικίνδυνο ιο στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κλινήρης. Στο τέλος της άλλης εβδομάδας το ιατρικό τιμ της Καβάλας πιστεύει πως θα μπορέσει να ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς προπόνηση.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ