ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακού-Πόρτο: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Κάρμο

Ο Κάρμο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Κάρμο στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Την Παρασκευή (23/8) θα πραγματοποιηθεί ένας τελευταίος κύκλος επαφών του Ολυμπιακού με την Πόρτο, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το deal. Οι δράκοι προσπαθούν να κλείσουν άλλον στόπερ.

Ο Ολυμπιακός κινείται στον "αστερισμό" του Νταβίντ Κάρμο. Πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ανγκολέζο αμυντικό να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Μέσα στην Παρασκευή (23/8) θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος κύκλος επαφών ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους δράκους, ώστε να κλείσει οριστικά η επιστροφή του Ανγκολέζου αμυντικού.

Αυτήν την στιγμή αναζητείται η τελική φόρμουλα της συμφωνίας, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στα 15.000.000 ευρώ. Μένει να φανεί εάν αυτό το ποσό θα είναι καθαρό ή αν θα είναι 12.000.000 ευρώ συν 3.000.000 ευρώ μπόνους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κάρμο, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ή πέντε χρόνων με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Πειραιώτες του προσφέρουν ετησίως ένα ποσό που θα προσεγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια ώρα, η Πόρτο παλεύει να κλείσει κεντρικό αμυντικό. Οι δράκοι ανέβασαν στα 18.000.000 ευρώ την προσφορά τους για τον 24χρονο στόπερ, Νεουέν Πέρες της Ουντινέζε. Υπενθυμίζεται, ότι η Πόρτο πρόσφερε αρχικά 15.000.000 ευρώ για τον Αργεντινό στόπερ, όμως οι Ιταλοί ζητούσαν 20+. Τώρα, οι Πορτογάλοι ανέβηκαν στα 15+3 και φαίνεται πως έχουν πλησιάσει αρκετά τις απαιτήσεις της Ουντινέζε. Δεν αποκλείεται λοιπόν, αυτή η εξέλιξη να συνδέεται με την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ