ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι τελευταίες οδηγίες του Σάντος

Οι τελευταίες οδηγίες του Σάντος
οπαδοι

Το SPORT 24 αναλύει τις τελευταίες οδηγίες του Σάντος και την έκπληξη με Λίνο ενόψει του ντέρμπι

Μη περιμένετε θεαματικές αλλαγές από τον Πορτογάλο. Ξέρετε ότι δεν είναι θιασώτης των αλλαγών. Θα επιμείνει και σήμερα στο 4–2–3–1 που θα μετατρέπεται σε 4–3–3 στη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με τις εντολές του από τον πάγκο.
Ο κόουτς του Δικεφάλου στη διάρκεια της ομιλίας του πρωί της Τετάρτης στο ξενοδοχείο τόνισε ότι η συγκέντρωση στο παιχνίδι και η αγωνιστική πειθαρχία των παικτών μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου θα προσφέρουν στον ΠΑΟΚ την πολυπόθητη πρόκριση. Στον Χαλκιά θα εμπιστευθεί τη φανέλα του τερματοφύλακα.

Την αναχαίτιση των επιθετικών ορέξεων των παικτών του Αρη και ιδιαίτερα του Λαμπριάκου ( που αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα ) θα αναλάβουν ο Μάρκος Αντόνιο και ο Μαλεζάς. Στον Δάρλα θα ανατεθεί ( όπως και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ) ο περιορισμός του Χαβίτο ενώ αντίστοιχα ο Σνάουτσνερ που θα αγωνισθεί στο δεξί άκρο της άμυνας θα αναλάβει την φρούρηση του Κόκε.

Στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου θα αγωνιστούν ο Βερόν και ο Γκαρσία με συγκεκριμένες εντολές τόσο για τις περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ θα αμύνεται ( ειδικές οδηγίες δόθηκαν για τους Βιτόλο και Νάτσο Γκαρσία ) όσο και για τις περιπτώσεις που η ομάδα θα αναλαμβάνει επιθετική δράση. Ο Ιβιτς θα αγωνισθεί σε γνώριμο ρόλο συντονιστή της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης με τον Μουσλίμοβιτς να αναλαμβάνει και σήμερα το βάρος στον επιθετικό τομέα.

Ο Κονσεισάο θα χρησιμοποιηθεί περιφερειακά αριστερά με εντολές να ταλαιπωρήσει τους αμυντικούς του Αρη αλλά να προσφέρει βοήθεια και στον Δάρλα όταν οι αντίπαλοι θα επιτίθενται με παίκτη επιπλέον από αριστερά. Ανάλογες εντολές δόθηκαν στον Μπακαγιόκο που θα τον δούμε δεξιά με τη διαφορά ότι ο Σάντος του ζήτησε να “πατήσει” την αντίπαλη περιοχή όσο το δυνατό περισσότερο καθώς είναι ο παίκτης – μετά τον Μουσλίμοβιτς – που έχει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο γκολ.

Ο Σάντος θα κρατήσει το κρυφό χαρτίο που λέγεται Λίνο στον πάγκο. Το δελτίο του Βραζιλιάνου εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης και έχει το δικαίωμα να αγωνισθεί κόντρα στον Αρη. Ο προπονητής του Δικεφάλου στον παίκτη που διακρίνεται τόσο για τα αμυντικά όσο και για τα επιθετικά του χαρίσματα και είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο συμμετοχής όχι μόνο για να φρεσκάρει την ομάδα αλλά και για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή που δεν έχει εικόνα για τις ικανότητες και τον τρόπο παιχνιδιού του Λίνο.








TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ