ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι θετικοί και το σενάριο Ζέρκα

Οι θετικοί και το σενάριο Ζέρκα
Ενχελααρ, Παναθηναϊκός

Ο Ορλάντο Ενχελάαρ και ο Χούλιο Κρουζ αποτελούν τους δύο σημαντικότερους στόχους του Παναθηναϊκού

Ο Ενχελάαρ θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί με τον Χενκ Τεν Κάτε όπως στην Μπρέντα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday" επισημαίνει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε μία εβδομάδα που θα έχουν τελειώσει οι διακοπές του θα αποφασίσει για το μέλλον του και δεν κρύβει ότι ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες του: " Επισήμως με τον Παναθηναϊκό δεν έχω μιλήσει. Με τον κόουτς έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και δεν χρειάζεται μία αφορμή για να επικοινωνήσουμε.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, πασίγνωστη στην Ευρώπη με εξαιρετικές προοπτικές και φιλοδοξίες. Αλλά θα πω κάτι για το μέλλον μου αφού τελειώσω τις διακοπές μου

".

Κρουζ: "Θα απαντήσω σύντομα"

Ως μία σημαντική προοπτική θεωρεί τον Παναθηναϊκό ο Χούλιο Κρουζ. Ο Αργεντίνος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να δώσει την απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο φορ της Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στους "πράσινους" παρότι ο ίδιος το διαψεύδει: " Έχω μιλήσει με τον μάνατζερ μου και έχω πει ότι θα απαντήσουμε την Δευτέρα ή την Τρίτη στον Παναθηναϊκό.

Η προοπτική να πάω στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θα ήθελα να μάθουν πρώτα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την απάντηση μου

".

Ζέρκα: "Πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική ο ΠΑΟ"

Από την Γαλλία έρχεται το νέο όνομα και σενάριο περί ενδιαφέροντος παίκτη για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "ouest-france.fr", οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους τον Μόνσεφ Ζέρκα.

Ο Μαροκινός επιθετικός της Νανσί αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια του Σαμπιονά και σημείωσε μόλις ένα γκολ ενώ στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης και του Σεντρίκ Καντέ.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου", υποστήριξε ο 27χρονος διεθνής φορ που παραδέχτηκε πως θα τον ενδιέφερε να έρθει στην χώρα μας.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ