ΠΑΟΚ

Οι τιμές των διαρκείας

Οι τιμές των διαρκείας
Τούμπα

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Ζαγοράκη ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου

Στην θύρα 4 το εισιτήριο κοστίζει 150 ευρώ, στις 5-6 250 ευρώ, στις θύρες 2-3 420 ευρώ, στην θύρα 1 680 ευρώ και στις VIP θέσεις 2.500 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Φιλικά). Αυτό που διαπιστώνει κανείς με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι ότι έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην πώληση των διαρκείας και μάλιστα υπάρχουν πολλές προσφορές και ειδικές τιμές για παιδιά και οικογένειες.

Επίσης δίνονται αρκετά προνόμια στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

H ανακοίνωση... αναλυτικά

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 ξεκινά τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007.

Οι κατηγορίες και οι τιμές περιγράφονται παρακάτω:

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Φιλικά)

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται για παιδιά κάτω των 14 ετών (που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1993). Στη θύρα 7 τα παιδιά εισέρχονται δωρεάν

Τα οικογενειακά εισιτήρια
1 ενήλικας + 1 παιδί έως 14 ετών (Έκπτωση 50% για το παιδί)
Οικογένεια 2 ατόμων (άντρας + γυναίκα) (Θύρες 1, 2, 3, 5, 6)
Για 1 παιδί παίρνει 1 παιδικό εισιτήριο δωρεάν
Για 2 παιδιά το ένα παιδί είναι δωρεάν και το 2ο παιδί αγοράζει παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 50% της τιμής του ενήλικα
Για το 3ο παιδί η τιμή είναι 25% της τιμής του ενήλικα

Φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 7 για την έκδοσή τους καθώς και για τη χρήση τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη φοιτητικής και αστυνομικής ταυτότητας. Για την απόκτησή τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εισιτήρια Διαρκείας Τρίτης Ηλικίας στη Θύρα 7 (φιλάθλους άνω των 65 ετών), για την έκδοσή τους καθώς και για τη χρήση τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

Εισιτήρια Επαρχίας για κατοίκους εκτός Νομού Θεσσαλονίκης στη Θύρα 7. Για την έκδοσή τους καθώς και για τη χρήση τους στο γήπεδο απαιτείται αποδεικτικό του τόπου διαμονής

Εταιρικά εισιτήρια διαρκείας. Από την ερχόμενη περίοδο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να αποκτήσουν εταιρικά εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 1 (θύρα επισήμων) του γηπέδου της Τούμπας. Θα εκδίδεται εταιρικό τιμολόγιο.
ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Για τους πρώτους 80 φιλάθλους που θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας της θύρας VIP του 3ου ορόφου (δερμάτινα) μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν ο καθένας από δύο αεροπορικά εισιτήρια για τις απευθείας πτήσεις της AIR MALTA, για τη Μάλτα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΛΗΡΩΣΗ) προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου SILVER STAR HOLIDAYS (πληροφορίες στο τηλ 2310277233). Τα εισιτήρια αυτά μπορούν να μεταβιβαστούν σε συγγενικά μέλη. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση (π.χ. για την ενοικίαση καταλύματος) ή για κάποιο άλλο λόγο.

Από τη φετινή χρονιά τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχουν και ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ δηλαδή ως ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα επωφεληθεί κερδίζοντας εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εταιρίες και χορηγούς που θα ανακοινωθούν με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για τους κατοίκους εξωτερικού που θα προμηθευτούν εισιτήρια σε όλες τις θύρες, εκτός από τις Θύρες 4, 4Α και 7, παρέχεται μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων

ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θύρα 1
Διεύθυνση: Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας.
Τηλέφωνο: 2310 954050, Φαξ: 2310 951000.
Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Ημέρες διάθεσης: Δευτέρα - Παρασκευή
Ώρες διάθεσης: 9.00-20.00

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
Από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους αποκλειστικά για τις ίδιες θέσεις που είχαν το 2006-2007. Την ίδια περίοδο θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για τις κενές θέσεις από όλες τις θύρες. Μετά την ημερομηνία αυτή θα διατεθούν όλες οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με μετρητά

-Με επιταγή τραπέζης...

Με κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις συνεργαζόμενες τράπεζες
ΕΜΠΟΡΙΚΗ 82483314
ΕΘΝΙΚΗ 214/470285 - 94
CITIBANK 0506741955
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5232-026156-455

-Με πιστωτική κάρτα ΠΑΟΚ Mastercard (μέχρι 10 άτοκες δόσεις) Επισημαίνεται στους φιλάθλους ότι η ΠΑΟΚ Mastercard προσφέρει δωρεάν συνδρομή εφ’ όρου ζωής και αποκλειστικά προνόμια για τους φιλάθλους-κατόχους της κάρτας

-Με πιστωτική κάρτα DINNERS, VISA & MASTERCARD (χωρίς άτοκες δόσεις)
ΠΡΟΣΟΧΗ

-Για την αγορά ή την ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση με όλα τα στοιχεία του αιτούντος και φωτοτυπία της ταυτότητας του.

-Για να είναι δυνατή η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας από τρίτο θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση αγοράς ή ανανέωσης του εισιτηρίου διαρκείας με όλα τα στοιχεία του αιτούντος, προσκομίζοντας και φωτοτυπία της ταυτότητας του.

-Για την έκδοση πιστωτικής κάρτας ΠΑΟΚ MASTERCARD, απαιτείται φωτοτυπία της ταυτότητας και για αγορές εισιτηρίων άνω των 600 € απαιτείται και φωτοτυπία του εκκαθαριστικού από την εφορία"






































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ