ΑΕΚ

Οι τρεις μεταγραφές που θέλει ο Μπάγεβιτς

Οι τρεις μεταγραφές που θέλει ο Μπάγεβιτς
Ντούσαν Μπάγεβιτς

Τα ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι κρίνουν την εικόνα της Ένωσης. Ικανοποιημένος ο Nτούσαν Μπάγεβιτς

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά με αυτό του Γιούρκα Σεϊταρίδη να είναι το τελευταίο και το πλέον ηχηρό. Η περίπτωση του διεθνή αμυντικού είναι αρκετά δύσκολη ενώ κρύβει και αρκετούς κινδύνους για την Ένωση και την… ψυχική ηρεμία της ομάδας.
Η περίπτωση του Σεϊταρίδη

Ο Έλληνας ακραίος μπακ με τα χρήματα που φέρεται να ζητάει από την επόμενη ομάδα του είναι εξαιρετικά δύσκολο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το θετικό είναι πως ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση με τα λεφτά που θέλει στα χέρια του. Όσο περνάει ο καιρός η περίπτωση του Σεϊταρίδη θυμίζει αρκετά αυτή του Μπασινά και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ όπως ακριβώς και με τον αμυντικό μέσο που απέκτησε πέρυσι.

Η παγίδα που κρύβει η μεταγραφή του Σεϊταρίδη βρίσκεται στη νέα οικονομική πολιτική της ομάδας. Ο Νίκος Θανόπουλος έχει ζητήσει από αρκετούς παίκτες να δεχθούν μείωση αποδοχών με τον Παντελή Καφέ να είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που έχει πει το «ναι». Οι ξένοι (Μαϊστόροβιτς) αλλά και αρκετοί Έλληνες (Κυργιάκος) δεν το συζητούν καν και η έλευση του Γιούρκα με ένα μεγάλο συμβόλαιο θα προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια.

Ο χρόνος πάντως λειτουργεί προς όφελος της Ένωσης καθώς όσο ο Σεϊταρίδης δεν βρίσκει τα χρήματα που επιθυμεί τότε αναγκαστικά θα ρίξει τις απαιτήσεις του και τότε ίσως έρθει η ώρα για την κίνηση της ΑΕΚ.

Τακτική αναμονής για Λεονάρντο

Τον παράγοντας «χρόνο» χρησιμοποιεί ο Δικέφαλος και στην περίπτωση του Λεονάρντο. Ο Λεβαδειακός μπορεί να ζητάει παραπάνω χρήματα από την ΑΕΚ αλλά η μοναδική χειροπιαστή πρόταση που έχει στα χέρια του ο Κομπότης είναι αυτή του Θανόπουλου.

Οι κιτρινόμαυροι θα περιμένουν καθώς έχουν στο πλευρό τους σε αυτή τη μάχη και τον Βραζιλιάνο μέσο που θέλει να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος. Άλλωστε ο παίκτης τον Ιανουάριο θα μπορεί να χειριστεί μόνος του την μεταγραφή του και ο ίδιος έχει την διάθεση να περιμένει ένα ακόμα χρόνο για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Με αυτά τα δεδομένα η Ένωση βρίσκεται σε θέση ισχύος και η στάση αναμονής που κρατάει αυτή τη στιγμή η διοίκηση είναι η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση. Για να συνεχίσουμε τις παρομοιώσεις (Μπασινάς-Σεϊταρίδης) η υπόθεση του Λεονάρντο θυμίζει πάρα πολύ την περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου…

Βαρόμετρο ο Εντίνιο

Ο Εντίνιο δεν υπολογίζει την ΑΕΚ και η ΑΕΚ τον υπολογίζει μόνο ως περιουσιακό στοιχείο. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν θέλει να κάνει ούτε προπόνηση με την κιτρινόμαυρη φόρμα και στην Ένωση θέλουν να δουν μία επίσημη πρόταση στα γραφεία τους για δώσουν τον «Έντι» και στη συνέχεια να προχωρήσουν με αυτά τα χρήματα στις επόμενες κινήσεις.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέει πως μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αλλά στην ΑΕΚ εκτός από λόγια θέλουν να δουν κάποια ομάδα να έρχεται για να τον αποκτήσει. Τα λεφτά από τον Εντίνιο θα δοθούν για τον αντικαταστάτη του καθώς ο Μπάγεβιτς θέλει οπωσδήποτε επιθετικό αν αποχωρήσει ο "Έντι".




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ