ΑΕΚ

Οι τυχαίες συναντήσεις του Πλατινί με τους Βαρδινογιάννη, Μελισσανίδη

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÃÉÁÑÅÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2008)<br>
PANATHINAIKOS - VILLAREAL (CHAMPIONS LEAGUE 2008)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÉÃÉÁÑÅÁË (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2008)
PANATHINAIKOS - VILLAREAL (CHAMPIONS LEAGUE 2008)
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια του γεύματος του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μισέλ Πλατινί συναντήθηκε με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το τέως ΠΟΚ συνάντησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα την Παρασκευή, ο Μισέλ Πλατινί. Την ώρα που γευμάτιζε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε κεντρικό εστιατόριο, ο πρόεδρος της UEFA συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι δύο επιχειρηματίες είχαν επαγγελματικά ραντεβού την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Γάλλο.

Με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν φιλικές σχέσεις, είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία και θερμό χαιρετισμό.

Με το νέο αφεντικό της ΑΕΚ, ο Πλατινί συστήθηκε για πρώτη φορά από τον συνεργάτη του, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και πληροφορήθηκε τις ενέργειες του για την επιστροφή της ΑΕΚ στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πλατινί έδειξε ενήμερος για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, αφού όπως τόνισε στον Μελισσανίδη, τα μαθαίνει από τον Πάτρικ Κομνηνό, παλιό διοικητικό στέλεχος της Ένωσης και νυν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της UEFA! Παράλληλα, συμφώνησαν στο μέλλον να έχουν νέα επαφή μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ