ΑΓΓΛΙΑ

Οι (ξανθοί) άγγελοι του Τέντι

Οι (ξανθοί) άγγελοι του Τέντι
New Image

Την ώρα που κινδυνεύει με 6 χρόνια φυλάκιση για εξαπάτηση της δικαιοσύνης, ο Τέντι Σέριγχαμ απολαμβάνει τις διακοπές του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις στη Μαρμπέγια της Ισπανίας

Όλα αυτά όμως διόλου προβληματίζουν απ'ότι φαίνεται τον 41χρονο Άγγλο άσο, ο οποίος -όπως μαρτυρά η φωτογραφία- απολαμβάνει ανέμενος την καλοκαιρινή ραστώνη στην εξωτική Μαρμπέγια, περιστοιχισμένος από ξανθιές γοητευτικές υπάρξεις.
Ένα μέρος που δεν είναι για οποιονδήποτε θέλει να απολαύσει τις διακοπές του, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ξαπλώστρα στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει ο Σέριγχαμ στοιχίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 150 ευρώ.

Μετά από 23 χρόνια παρουσίας στα αγγλικά γήπεδα, ο βετεράνος Άγγλος άσος έχει μείνει χωρίς ομάδα, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Γουέστ Χαμ, με τον ίδιο πάντως να μην φαίνεται να το παίρνει και τόσο κατάκαρδα, έχοντας στην παρέα του δύο γοητευτικές ξανθιές, με τα "καυτά" μπικίνι τους, που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η αγγλική "Daily Mail" κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν την προσοχή του (εργένη) συνοδού τους.

Αυτές οι εικόνες πάντως έρχονται να επιβεβαίωσουν ότι αυτή η χρονιά είναι... σημαδιακή στην καριέρα και τη ζωή του Σέριγχαμ.

Συναρπαστική η φετινή χρονιά για τον Τέντι...
Στις αρχές του 2007 χώρισε με το αστέρι του "Big Brother", Ντανιέλ Λόιντ, πριν από περίπου 10 ημέρες τιμήθηκε από την βασιλική οικογένεια για την 23χρονη παρουσία του στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου (πλησιάζει τα 1000 ματς με την Αγγλία και του συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί), ενώ η... υπερπροβολή του Σέριγχαμ συνεχίστηκε με την σύλληψή του (μαζί με τους συμπαίκτες του στη Γουέστ Χαμ, Ζαμόρα και Νιούτον) για παρακώλυση του έργου δικαιοσύνης.

Ο Σέριγχαμ, που είναι γιος συνταξιούχου αστυνομικού, κατηγορείται εδώ και λίγες ημέρες ότι συνελλήφθη να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια έδωσε ψεύτικα στοιχεία προκειμένου να μην του αφαιρεθούν πόντοι και χάσει το δίπλωμα οδήγησης.

"Για την αποφυγή πιθανών παρεξηγήσεων, ο πελάτης μου δεν κατηγορείται με κανένα αδίκημα. Αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς κατά του προσώπου του.

Συνεργάστηκε απόλυτα με την αστυνομία. Δεν πρόκεται να γίνει κάποιο άλλο σχόλιο είτε από μένα, είτε από τον πελάτη μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του παίκτη Χένρι Μπράντμαν.

Το γεγονός πάντως ότι ο Άγγλος επιθετικός θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του τον επόμενο μήνα, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν τον εμποδίζει να περνάει καλά, με την τοποθεσία και την παρέα που έχει επιλέξει για να περάσει τις διακοπές του...















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ