ΑΕΚ

Οικογενειακό δίτερμα στο Ζέεφελντ

Οικογενειακό δίτερμα στο Ζέεφελντ
προετοιμασία

Οικογενειακό διπλό στο Ζέεφελντ μετά την ακύρωση του φιλικού με την Σλάβια. Το SPORT 24 μεταδίδει...

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός χώρισε τους κιτρινόμαυρους σε δύο ομάδες και οργάνωσε οικογενειακό δίτερμα στο Ζέεφελντ το οποίο παρακολούθησε το SPORT 24 μέσω του απεσταλμένου του.

Η μία ομάδα απαρτίζεται από τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκίναγαν ως βασικοί στο φιλικό με την Σλάβια σε σύστημα 4-3-3. Ο Σεμπάστιαν Σάχα υπερασπίζεται την εστία των βασικών. Αριστερά ξεκίνησε ο Χουάνφραν, δεξιά ο Γεωργέας ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Μαϊστόροβιτς και Κυργιάκος.

Την τριάδα των χαφ αποτέλεσαν οι Μάκος, Ενσαλίβα και Καφές, ενώ η επιθετική τριπλέτα αποτελείτο από τους Σκόκο και Ιορντάκε αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και στην κορυφή ο Μπλάνκο.

Όσον αφορά τους αναπληρωματικούς, επίσης το 4-3-3. Ο Λούκατς είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Καράμπελα (αριστερά) Κουτρομάνο (δεξιά) και Ζεράλδο Άλβες, Μανωλάς στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή ο Γιαχάγια, πήρε το ρόλο του κόφτη, δεξιά του ο Γκέντσογλου και αριστερά του ο Μαντούκα. Την τριάδα της γραμμής κρούσης συνέθεσαν οι Χετεμάϊ (δεξιά) Μπερνς (αριστερά) και Ντιούφ (κορυφή).

Ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ για τους... βασικούς με πέναλτι και στη συνέχεια ο Γκέντσογλου λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια με σουτ κεραυνό αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα. Στην εκπνοή του αγώνα ο Ντιούφ γλίτωσε τους αναπληρωματικούς ισοφαρίζοντας σε 1-1. Σε γενικές γραμμές οι αναπληρωματικοί ήταν και πάλι ελαφρώς καλύτεροι σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ