ATHENS KALLITHEA

Οικονομικό έλεγχο ζητάει ο Σαλευρής

Οικονομικό έλεγχο ζητάει ο Σαλευρής
New Image

Την επίσκεψη του προέδρου της Καλλιθέας δέχτηκε χθες το βράδυ ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης

Αφορμή στάθηκε το αίτημα του μεγαλομετόχου της Καλλιθέας για έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΑΕ, όταν πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ήταν ο Γιάννης Κομπότης, σημερινό πρόεδρο του Λεβαδειακού, αλλά και στην τωρινή διοίκηση του Πέτρου Θεοδωρίδη, προέδρου του Πανσερραϊκού.
Σε συνομιλία που είχε το SPORT 24 με τον μεγαλομέτοχο της Καλλιθέας, τόνισε την διαφωνία του για τον οικονομικό προϋπολογισμό της ΕΠΑΕ, τονίζοντας: " Aπό την πρώτη συνέλευση της ΕΠΑΕ δεν ενέκρινα τον οικονομικό προϋπολογισμό. Διαφώνησα με κάποιο κονδύλι για έργα σε συγκεκριμένο γήπεδο ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο πρώτο συμβούλιο ζήτησα αναλυτικά τον προϋπολογισμό για την περίοδο 2006-07.

Το λογιστήριο αρνείται να μου το παραδώσει και το ζήτησα εκ νέου στο δεύτερο συμβούλιο που εγκρίθηκε ομόφωνα. Σύμφωνα με τον νόμο Ορφανού και το καταστατικό της ΕΠΑΕ όρισα τον κ. Ρήγα ορκωτό λογιστή αλλά το το λογιστήριο το αρνήθηκε και πάλι. Συναντήθηκα λοιπόν με τον κ. Ιωαννίδη και του έθεσε αυτό αίτημα. Περιμένω μέσα στο μήνα να αρχίσει ο έλεγχος"

.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Νίκος Παντέλης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο με χαλάρωμα.

Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Καρατζάς ενώ επανέρχεται ο Δημήτρης. Ο τραυματίας Βοσκαρίδης θα επιστρέψει στις προπονήσεις από Δευτέρα και σήμερα θα πραγματοποιήσει μαγνητική τομογραφία.

Ο Σερεμέτ ξεκίνησε από χθες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής.









TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ