ΑΡΗΣ

Όλα για όλα για τον Σαρρή

Όλα για όλα για τον Σαρρή
Σαρρής INTIME SPORTS

Στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη διπλασιάζοντας σήμερα την οικονομική τους προσφορά

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουνε κάθε περιθώριο για την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη δείχνουνε στον Άρη καθώς σήμερα διπλασίασαν την οικονομική τους προσφορά.

Με τον τρόπο αυτό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στοχεύουνε στο να κάμψουνε την αντίσταση της ομάδας του Ηρακλείου να μην προχωρήσει στην αποδέσμευσή του όπως και κανενός ουσιαστικά ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της.

Κάτι που φάνηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες τόσο στην περίπτωση του Άρη με τον Σαρρή αλλά και τον Τζανακάκη όσο και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ με τον Μπουχαλάκη.

Κι αν η απάντηση της διοίκησης του Εργοτέλη αναμένεται να γίνει γνωστή μετά το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχωρώντας σε διπλασιασμό της πρότασής της αυτή ξεπερνάει τα 40.000 ευρώ κι ενώ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σαρρή.

Δεν αποκλείεται πάντως στην πρόταση να έχουνε ή να συμπεριληφθούν τελικά και έμψυχα ανταλλάγματα την ίδια ώρα που στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη εκτός του Λετονού Βερπακόφσκις βρίσκεται και ο μέχρι προ ημερών αμυντικός του Άρη Δημήτρης Κοτσώνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ