ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Όλα ή τίποτα

Όλα ή τίποτα
Μπενίτεθ

Οι επόμενες πέντε ημέρες θα είναι καθοριστικές για την Λίβερπουλ και τις πιθανότητες για κατάκτηση κάποιου τίτλου την φετινή περίοδο

Με 19 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ οι πιθανότητες για το πρωτάθλήμα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον των περσινών φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται στο κύπελλο Αγγλίας και την Ευρώπη.
Η Μπέρνλι και η Ίντερ είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να κόψουν τον δρόμο στους "ρεντς" προς τους τίτλους και οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ δεν θέλουν να μείνουν εκτός τροπαίων για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

" Θα ξέρουμε σε πέντε ημέρες αν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποιον τίτλο. Στις τελευταίες προπονήσεις οι παίκτες έδειξαν υπέρμετρο ενθουσιασμό και διάθεση. Το αν θα τα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων θα το ξέρουμε μόνο μετά την λήξη τους. Είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Όλοι μιλάνε για το ματς με την Ίντερ αλλά μπροστά μας έχουμε την Μπέρνλι. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πιο δύσκολο αλλά είναι η ευκαιρία μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ