ΙΩΝΙΚΟΣ

Όλα καλά με Παβιό

Όλα καλά με Παβιό
New Image ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γάλλο αμυντικό του Ιωνικού, Ζακ Ολιβιέ Παβιό, ο οποίος θα αποφύγει τελικά την εγχείριση

Ο Παβιό, που εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και ακολουθεί ήδη τη φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί, ενώ αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του.
Κατά τα άλλα, ο Γκόγκας αισθάνεται πλέον απολύτως καλά και σήμερα εκτός από το ατομικό πρόγραμμα έκανε και σπριντ χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Αύριο το πρωί, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γαστροκνήμιο για να διαπιστωθεί ότι πράγματι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση υποτροπής.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και ο Κιμπικούλα, του οποίου επίσης η πρόοδος αποθεραπείας είναι πάρα πολύ καλή, ενώ ο Ηλιόπουλος πάσχει από σπαστική βρογχίτιδα και φυσικά δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Εθνικό όπως και οι Κοτίτσας, Παβιό, Γκόγκας και Κιμπικούλα.

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί θα γίνει σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων του Εθνικού, του Ιωνικού, της ΕΠΑΕ και της Αστυνομίας στο γήπεδο του Ελληνικού για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, καθώς είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για ποδοσφαιρικό αγώνα και ασφαλώς πρέπει να συζητηθούν επί τόπου όλες οι λεπτομέρειες για ασφαλή διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου, σε ένα γήπεδο που έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί για αγώνες Μπέιζμπολ.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ