ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα καλά με τα ιατρικά του Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Όλα καλά με τα ιατρικά του Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγκο Μολέντο πέρασε χωρίς πρόβλημα τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει χρόνο για να είναι απολύτως καλά.

Οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ για τον Ροντρίγκο Μολέντο ολοκληρώθηκαν στην διάρκεια της Τρίτης (26/1) και ο Βραζιλιάνος τα έβγαλε δίχως να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και ότι το πρόβλημα που είχε στο γόνατο του το έχει αφήσει πίσω.

Ο 28χρονος στόπερ πέρασε από εξονυχιστικά τεστ καθώς στο τριφύλλι δεν ήθελαν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο και ο οργανισμός του Βραζιλιάνου άσου ανταποκρίθηκε θετικά.

Αυτό που όμως σίγουρα θα χρειαστεί ο Μολέντο είναι χρόνο για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αγωνιστεί. Θα πάρει περισσότερο από δυο εβδομάδες για να είναι απολύτως έτοιμο και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπει με το "καλημέρα" όπως έγινε με τους Μπουμάλ, Μέστο και Εβανζελίστα. Άρα στο τριφύλλι θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση για το αν θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή ή όχι.

Την απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού περιμένει πλέον τόσο ο Μολέντο όσο και ο μάνατζερ του και την Τετάρτη (27/1) το θέμα θα κλείσει. Το πιθανότερο είναι πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ας κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ