ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλη η Λεωφόρος μια Θύρα 13 στον Παναθηναϊκό

Όλη η Λεωφόρος μια Θύρα 13 στον Παναθηναϊκό

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (27/1) θα είναι το πρώτο με κόσμο για τον Παναθηναϊκό μετά την τιμωρία στο ντέρμπι. Οι πράσινοι έχουν ήδη μετονομάσει όλες τις θύρες του γηπέδου σε Θύρα 13.

Το Απόστολος Νικολαϊδής μετά από δύο μήνες και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις θύρες του για να υποδεχθεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (27/1) με τον Ατρόμητο.

Μετά από τέσσερα ματς χωρίς οπαδούς οι πράσινοι θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους σε εντός έδρας αναμέτρηση. Σε μια Λεωφόρο όμως που ναι μεν θα έχει κόσμο αλλά η Θύρα 13 θα είναι κλειστή κάτι το οποίο σημαίνει ότι το ένα πέταλο θα είναι άδειο και αυτό είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του τριφυλλιού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλοντας να δείξουν ότι η Θύρα 13 δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ αποφάσισαν να μετονομάσουν όλες τις Θύρες του γηπέδου σε Θύρα 13 βάζοντας δίπλα τον τομέα που παραπέμπει στην παλιά Θύρα.

Για παράδειγμα η Θύρα 1 γίνεται πλέον Θύρα 13, τομέας 1, η Θύρα 2 γίνεται πλέον Θύρα 13 τομέας 2 και ούτω καθ' εξής.

Μάλιστα οι πινακίδες έχουν τοποθετηθεί ήδη έξω από κάθε Θύρα όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία του Sport24.gr και φυσικά όλη η Λεωφόρος έχει μετατραπεί σε μια Θύρα 13.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης συνεχίζεται κανονικά μέσω ίντερνετ αλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου ενώ είναι ελεύθερη για κάθε φίλο του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στην Θύρα 13 - Τομέα 7 ενημερώνοντας ότι θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τους πράσινους για την μεταφορά τους σε νέες θέσεις.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως οι κάτοχοι διαρκείας της Θύρας 13 - Τομέας7, που έχουν κερδίσει το εισιτήριο τους μέσω Διαγωνισμών, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων στα τηλέφωνα210-6470990 και210-6470992, προκειμένου να ενημερώνονται για το θεσολόγιο που θα τους αντιστοιχεί στους επόμενους αγώνες, λόγω μετακίνησης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ